返回列表 回復 發帖
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending9 S; G5 N2 V/ t, t: D0 V
大文細佬 發表於 2014-9-25 01:36 AM
# E7 a! r7 m8 d6 z係呀,如果《大藥坊》個sad ending好似苦茶咁,唔好飲喇。www.tvboxnow.com5 i, {# H0 S5 H+ U( p
不如睇《海女》吖,感覺開心又青春,好似飲紅荳冰咁。
等待着吧

評分次數

• timmaxsing

thank you for sharing
收藏了~
" L% ^, d% `* |4 K% L$ \
$ R3 D% P& v+ R5 e: X劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
  e; ^  [) ~. R7 P0 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 D/ M5 U+ j$ S* ftvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。tvb now,tvbnow,bttvb' I4 [! d* i/ H" k  u/ ^( y% u
2946635公仔箱論壇; @) y4 e' ?) u' ?6 ~$ m! W
. u9 P0 C  |; _0 V% d+ Ttvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- G) x- P4 e1 @. e+ [
www.tvboxnow.com3 W' B4 Y/ ~& Q; s/ O' r) j$ g
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
不错

評分次數

劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。公仔箱論壇& y% d; U1 v  f
2946635公仔箱論壇3 F/ s  r. Q9 j( s3 @4 V# n2 y
# F+ `2 k, d! D, u- k公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
公仔箱論壇- {5 \3 m) Q* w  ~- T! g
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
, H" d6 r4 M% W0 C  t公仔箱論壇  E, M) h8 p3 k5 p( p. m$ n
tvb now,tvbnow,bttvb7 `- t+ z4 m; K. ~

+ f4 p, m! M: c5 S) |# v1 M1 O2 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉! n- _! ]( h. T& N7 `9 n2 x
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:30 AM
$ I# V" G6 i0 {/ ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。本劇有30集啊。噢,我有啲啲想接檔嘅《老表你好Hea!》快啲出添。
4 \, z/ @1 ~- _. n! FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。琴晚最好睇嗰兩分鐘就係......; i# s! \& Z& f$ L
公仔箱論壇2 c/ k( Q$ N; Q5 U" T* b8 n0 N- L
3 X* h, @- g$ {9 {) m
, r1 x% \# S& y; L0 Z* n0 A公仔箱論壇咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
+ `* a  O2 t* x6 q8 T$ rwww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ w% M% ^$ u. ^. G% q
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。
7 E: X. e* z# T  i+ A0 i3 g7 X寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。; D& O: [" ?; R' q! s
公仔箱論壇  z) V6 X# t7 S  h3 \4 N" w! h
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
; u$ k0 N% L4 ~: t5 Lwww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
' ?4 r, A: i; ?# N) }
8 w) s( i9 R: r) |7 E3 m! ]tvb now,tvbnow,bttvb嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
2 e6 w1 G1 w( u3 [我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
1 R8 @- e% O2 V% x; s我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。
. J; }6 [  h7 O  X0 k; g# h寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
4 Q% ?( T) ~* Z. x2947135
# q$ V/ A6 w! e( ]$ u2 Kwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
www.tvboxnow.com  M9 E: t* ]# b# S# l
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% H- X, _" g7 L
咁老比人打patpat?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) W# H" V3 e0 p. d  o7 w4 x
公仔箱論壇" M1 ^3 X) }5 S* f: _3 t" x2 ^
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇tvb now,tvbnow,bttvb) n( x( s6 D5 c6 E8 U
我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視 ...0 u+ T' o' P1 y8 o
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:29 AM
7 {1 S1 }& A! p( E; B0 L1 d

5 ?5 [( H# b$ z1 z4 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
& g6 |5 Z6 o$ v0 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目
thanks

評分次數

- C; v4 m& [; G8 Y- K& Ytvb now,tvbnow,bttvb
: M. q' X$ e( w2 n" U/ {都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,: t9 F5 Y$ Q- @; W* {
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...
7 q( F5 O- N4 U8 Qtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
" R$ o6 }/ r" N- v& \0 D0 J公仔箱論壇, j9 h2 W- |: k3 i7 J
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
www.tvboxnow.com3 J2 a1 s0 A: y/ R2 o1 ?( V

& W6 l. X, v6 {% `( D% Z我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排tvb now,tvbnow,bttvb! l$ W& U% }) o0 H7 B% U2 \
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:04 AM
公仔箱論壇- O; ?8 w. {# c. z" a0 ?
啲人走晒去佔中,又少咗批人即時收睇《大藥坊》,如果仲傾唔掂數或者情況惡化,會唔會睇睇吓佳期突然插播佔中最新現場直擊架?
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?