返回列表 回復 發帖
原帖由 blueocean 於 2008-7-27 11:52 AM 發表
青龍佬大......I just join your family la
what are you going to give me to help your new family
歡迎你加入danny ,需要什麼物品或裝備不要找我 ,每日記得打怪放貴重裝備入家族
兄弟帮越来越热闹了。
老大我今晚要努力登上兄弟帮家族的第一页
老大你等我。
刺客有些难练啊!!!我打怪打到手指都弯吾到,麻痹噻!!!我老鼠差吾多可以换啦!!!
原帖由 afpd 於 2008-7-27 12:30 PM 發表
兄弟帮越来越热闹了。
老大我今晚要努力登上兄弟帮家族的第一页
老大你等我。
我都要努力下 ,點可以咁易比你地追到我
原帖由 karchuan 於 2008-7-27 12:50 PM 發表
刺客有些难练啊!!!我打怪打到手指都弯吾到,麻痹噻!!!我老鼠差吾多可以换啦!!!
打到隻手咁樣就要休息下,唔好打怪住,身體要緊
原帖由 karchuan 於 27-7-2008 12:50 PM 發表
我都是啊!! 我已经买了spare mouse 预范万一,哈哈哈
現在開始追到我罰款100萬寵物幣
原帖由 blueocean 於 27-7-2008 11:32 AM 發表
everyone, I just join this family
hope everyone welcomes me and help me
Welcome welcome
原帖由 blueocean 於 2008-7-27 11:52 AM 發表
青龍佬大......I just join your family la
what are you going to give me to help your new family
danny,          寶姊-哥  等佐你好耐啦  !!!!!    現在才來     
房  @.@  
原帖由 bubu1109 於 2008-7-27 01:28 PM 發表
現在開始追到我罰款100萬寵物幣
有人 開始追緊妳-你 啦   哈哈哈
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
房  @.@  
哈哈 轉眼間又升了級
大家黎评下理,梯下你们有乜感想!!!
http://www1.tvbnow.com/thread-406964-1-1.html