返回列表 回復 發帖

回復 #460 dk411 的帖子

:019: 帮主有一种病,名为“偏帮异性心理暗爽症”先分花红给晓碧姐(俺的花红帮主说是按错的
之后又赠送3倍经验卡给晓碧姐

:019: :019: :019: :019:
原帖由 dk411 於 2008-6-1 15:35 發表
:019: 帮主有一种病,名为“偏帮异性心理暗爽症”先分花红给晓碧姐(俺的花红帮主说是按错的
之后又赠送3倍经验卡给晓碧姐

:019: :019: :019: :019: ...
是不是很羡慕啊 对了,更正一点……我是男滴
原帖由 bubu1109 於 2008-6-1 15:10 發表

太傷心啦 ,竟然唔要我比你D零用錢:onion03:

成功贈送給 晓碧 5 個 三倍經驗卡!
3倍的啊 ,我靠……这辈子见过还没用过呢

回復 #467 dk411 的帖子

偏帮异性心理暗爽症 ,曉碧已經講左啦,佢係男仔呀 ,我冇偏心女仔呀 ,至於

我會比曉碧獎勵多D,係因為曉碧經常貢獻家族 ,我經常留意大家的,貢獻家族其實可以不用

理,不過我見到有心幫助家族或者有心機打怪的成員,我會給予獎勵同幫助,重有呀我比曉碧D寵物

幣佢全數放入家族啦,咁我比番幾張經驗卡佢都好合理掛 ,花紅我真係比你咖,我點會比錯

,而你我都找尋緊披風給你,不用羨慕啦,我對你應該都唔錯啦

成功贈送給 dk411 5 個 三倍經驗卡!

送5張比你唔好喊啦 ,開心玩啦:014:

原帖由 bubu1109 於 2008-6-1 04:05 PM 發表
偏帮异性心理暗爽症 ,曉碧已經講左啦,佢係男仔呀 ,我冇偏心女仔呀 ,至於

我會比曉碧獎勵多D,係因為曉碧經常貢獻家族 ,我經常留意大家的,貢獻家族其實可以不用

理,不過我見到有心幫助家 ...
BABY 找尋緊披風 ma??????
成功贈送給 bubu1109 1 個 法神披風!
原帖由 raylam168 於 2008-6-1 04:20 PM 發表
其實你都不用羨慕
因為i don't have花红
帮主i think you know what my think
ha ...ha... ha
送左比你啦剛剛,寵物幣  raylam168  1  送禮  2008-06-01  16:31:42

成功贈送給 dk411 1 個 法神披風!

終於有啦 ,快D裝備啦
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-6-1 04:29 PM 發表

BABY 找尋緊披風 ma??????
成功贈送給 bubu1109 1 個 法神披風!
麻煩你啦baby ,你想要咩呀 ,錢或者其他法神裝備,你話我知啦.....
总于可以当Superman了
谢谢帮主和iwry
先去飞一圈,回来再报告!
原帖由 bubu1109 於 2008-6-1 04:54 PM 發表

麻煩你啦baby ,你想要咩呀 ,錢或者其他法神裝備,你話我知啦.....
NO PROBLEM LA!
WELL, MY 寵物家族 WILL NOT ANYONE WANT TO JOIN AFTER GA LA...................................
SO : SAVE 裝備 IS NO NEED LA~~~~~~
CAN HELP OTHERS (NEED HELP) IS GOOD AR!~~~~~~

回復 #474 bubu1109 的帖子

回復 #478 iwry@iwjy 的帖子