返回列表 回復 發帖
你地兩個咁八掛咖 ,係mandyken叫我咁做 ,因為佢同我願等家族iwry@iwjy係朋

友,所以想在一起

回復 #496 bubu1109 的帖子

bubu check PM
原帖由 mini_kandi 於 2008-6-2 11:22 AM 發表
bubu check PM
睇左啦,等緊你呀...
原帖由 raylam168 於 2008-6-2 04:13 AM 發表
don't worry you are nice man:onion05:
someone to join you later for sure
     support you
THX FOR YOUR ENCOURAGE!~~~~~~
I WILL BE NEVER GIVE UP AGAIN!~~~~~~
原帖由 bubu1109 於 2008-6-2 10:30 AM 發表
你地兩個咁八掛咖 ,係mandyken叫我咁做 ,因為佢同我願等家族iwry@iwjy係朋

友,所以想在一起
YES AR~~~~~~:onion18:
OVER TEN YEARS LU!~~~~~~

回復 #500 iwry@iwjy 的帖子

原帖由 raylam168 於 2008-6-2 03:11 PM 發表

wow~~~wow
係朋友or係好好好朋友
郎才女貌???
係好好好朋友......................................................
嗨,大家,我回来了,之前进院了,你们的级都飞好快哦。好遗憾没加入到你们的打劫行列
原帖由 jasonlcs87 於 2008-6-2 08:41 PM 發表
嗨,大家,我回来了,之前进院了,你们的级都飞好快哦。好遗憾没加入到你们的打劫行列
打劫?!?!?!?!?!?!
MY INTEREST WO WO WO W......................O..........
原帖由 jasonlcs87 於 2008-6-2 08:41 PM 發表
如果是大病初癒,就要小心身體,不要急著上網,休息養好身子要緊,記得呀

最近有幾位成員升級的確很快,就離追到我啦:onion03:

放心啦,打劫寵物銀行我地始終未實行,今次再加埋你,我會重新整理過一個完美的計劃,大家等我通知啦
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-6-2 08:52 PM 發表

打劫?!?!?!?!?!?!
MY INTEREST WO WO WO W......................O..........
baby ,如果你又有興趣,咁就要搞大佢啦,我地可以組織一個寵物家族聯盟打劫寵物銀行大行動(名稱好像太長) ,有你家族成員再加上我們幫內最出色的壞蛋,成功機會一定大增 ,等我想好計劃再話你知
原帖由 bubu1109 於 2008-6-2 09:11 PM 發表

baby ,如果你又有興趣,咁就要搞大佢啦,我地可以組織一個寵物家族聯盟打劫寵物銀行大行動(名稱好像太長) ,有你家族成員再加上我們幫內最出色的壞蛋,成功機會一定大增 ,等我想好計劃再話你知 ...
(HEEHEEEEHEEEEE.............) RIGHT HERE WAITING LA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
原帖由 bubu1109 於 2008-6-2 09:11 PM 發表

baby ,如果你又有興趣,咁就要搞大佢啦,我地可以組織一個寵物家族聯盟打劫寵物銀行大行動(名稱好像太長) ,有你家族成員再加上我們幫內最出色的壞蛋,成功機會一定大增 ,等我想好計劃再話你知 ...
(RIGHT HERE WAITING) LA!~~~~~~