返回列表 回復 發帖

回復 #26 toyo88 的帖子

咦。。有得念嚄。。。
原帖由 ed_teck 於 2008-6-4 07:05 PM 發表
腳車我當然念過喇, 但是 pj d 人查車咁狼死..
motor 仲可以會拎緊油閃一閃, 腳車就唔洗閃.. 直頭搭順風車了, 坐上人地車頭蓋..
甘都系乖乖打番油喇...
入谷温人
没 办 法 啦 ! :019:
大 马 的 生 活 质 数 提 高 啦 !
不 过 薪 水 就 没 有 起 !

回復 #31 ckhooi74 的帖子

我7你3,我睇水你去抢~
入谷温人
原帖由 8811967kim 於 2008-6-4 07:06 PM 發表
不用怕,明天我發明車不用打油,打水
hahahaha
車飲水?
倒不如你周圍挖下, 有野噴出來通知下我地更好.. 哈哈...
原帖由 ljw1982 於 2008-6-4 07:09 PM 發表
大马穷人.......等死....
入谷温人
原帖由 ed_teck 於 2008-6-4 07:09 PM 發表

車飲水?
倒不如你周圍挖下, 有野噴出來通知下我地更好.. 哈哈...
系啵~等我都去挖下先~
入谷温人
刚刚下班,油站排嗮长龙,
乐观看待,积极面对.
wow, thanks a lot, but i already receive news just know.

回復 #35 ed_teck 的帖子

白色既可以吗。。

回復 #38 丁蟹 的帖子

是咯,刚刚想打,可是大排长龙!

回復 #40 ckhooi74 的帖子

果D系打出黎既啵~
入谷温人
原帖由 ljw1982 於 2008-6-4 07:09 PM 發表
:019: 大馬咩都高喇.. 雙子塔高, 消費指數越來越高, 抽稅高, 污染指數高... 就係人工低 only..
遲d 我睇就快起 三子塔了...
原帖由 toyo88 於 2008-6-4 07:09 PM 發表
我7你3,我睇水你去抢~
不如我4你6,我睇水你去抢
原帖由 toyo88 於 2008-6-4 07:10 PM 發表

大马穷人.......等死....
那 你 是 在 讲 着 我 吗 ?