返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-6-4 08:33 PM 發表

惊白走一趟.....
唉。。你唔去看就一定没。。去看可能重有。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-4 08:36 PM 發表

唉。。你唔去看就一定没。。去看可能重有。。
多下去......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-4 08:37 PM 發表

多下去......
唉。。又一阵。。。我看你都是唔会去架了。。

回復 #93 wk.hoo 的帖子

我屋企去油站唔使5分钟~
入谷温人
原帖由 cammy8080 於 2008-6-4 08:42 PM 發表
我想問RM2.7即係美金或港幣幾多錢呀??
2.7马币=5.5港币:onion14:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-4 08:43 PM 發表
我屋企去油站唔使5分钟~
唉。。5分钟。。你知可以发生几多野吗。。。

回復 #97 wk.hoo 的帖子

我知~!!阿大一次都系5分钟咋~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-4 08:48 PM 發表
吓。。有咁耐咩。。唔系2分钟咩。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-4 08:50 PM 發表

吓。。有咁耐咩。。唔系2分钟咩。。。
2分钟果个系我.....
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-4 08:53 PM 發表

2分钟果个系我.....
噢。。算喇。。入到就好了。。。
:019: 都是大马人民 。。。

我不明白,马来西亚是产油国之一,人民应该是有的享受低价的油,为何不能

石油价起。。。应该我国的收入应该也起。。。$$$可是去哪里了

原帖由 walala 於 2008-6-4 09:01 PM 發表
:019: 都是大马人民 。。。

我不明白,马来西亚是产油国之一,人民应该是有的享受低价的油,为何不能

石油价起。。。应该我国的收入应该也起。。。$$$可是去哪里了 ...
哈。。哈。。给D大人物吃晒咯。。你无见个个吃到几肥啊。。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-4 08:48 PM 發表
那一晚 = ???

原帖由 walala 於 2008-6-4 09:04 PM 發表

那一晚 = ???
哈。。哈。。阿三同阿大搞过架。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-4 09:04 PM 發表

哈。。哈。。给D大人物吃晒咯。。你无见个个吃到几肥啊。。。
应该是他们现在饿。。。要补一些:019::019: