返回列表 回復 發帖
哈哈,你咪乱讲,熟还熟,一样告你诽谤架.我784#已经讲到明啦,系你唔睇清楚者.
老大。。我也要。。就10亿好了。。免息三年。。。OK??
你地一个个当老大系地主呀,系甘分,老大咪理距地,小心距地借左唔还,你仲系交比我帮你管住D钱安全D.
报告老大,我有惊天大发现.
你们俩都好乖给你们买糖吃

qyzjy          15-11-2008 01:21 AM  TVB        ?                   積分轉出
hahakl         15-11-2008 01:21 AM         TVB  ?                積分轉出
刚刚打出一本<<光棍术领悟之书>>要唔要留返比HAHA用?
天阿。。。我遇到拆白党。。。请看#787。。。白白交了10万。。。

神啊。。请罚这小子天天得小刀。。。天天得小刀啊。。。。

回應 weeke 第 775 篇文章

你好,都好早喔!!
原帖由 stephenhor 於 2008-11-15 01:23 AM 發表
你们俩都好乖给你们买糖吃

qyzjy          15-11-2008 01:21 AM  TVB        ?                   積分轉出
hahakl         15-11-2008 01:21 AM         TVB  ?                積分轉出
我也要吃糖糖~
哈哈
假如可忘記過去那有多好但當你想忘記時反而記得更清楚
HAHA唔使甘,我特意帮你打左本书啱你用既,响801#,你自己拿.
i want to eat oso....
every tai ko here good morning
回应#801QY。。。小千。。。

那了赏钱。。再去投注站加码吗??
原帖由 weeke 於 15-11-2008 01:28 AM 發表

我也要吃糖糖~
哈哈
你这只老鸟还要骗吃
原帖由 knchung 於 2008-11-15 01:30 AM 發表
every tai ko here good morning
KN。。。今天的TIPS准吗? 还有其他吗。。。要照顾一下小千。。。他缺钱。。。。
原帖由 knchung 於 2008-11-15 01:30 發表
WANT你个头,又唔早D请安,睇我地几好礼貌先赚个糖仔.
你听日早D请安.喳