返回列表 回復 發帖
版主, 主題開正你嗰瓣呀! 原來好多人覺梁嘉琪靚靚架
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
- X0 c5 E0 B* Y  ]! k4 @" ~6 Wtvb now,tvbnow,bttvb5 r) z7 r+ G$ M5 a$ [

4 J+ ^: w* q4 w, E; dtvb now,tvbnow,bttvb因為真係散發出很自然的美態
9 b" H& O( E! i) s; Twww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ O1 T" @. V5 [/ b7 U" d; u
www.tvboxnow.com4 N# Z* B4 K. m: a+ g4 \1 H
姚子羚亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, b( ^4 e6 ^0 s. ~1 e$ V
kerofaye 發表於 2013-3-6 06:26 AM
( H& f- |) E( V6 Q4 Btvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇$ O6 p8 ~, V+ c) D( q% h
我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
版主梁嘉琪第一張相巧索呀
' `$ L6 ]- z, M# _. o
我未見過姚子羚唔化妝....有冇相睇下証實呀
- _2 u; ?9 t- X4 l" g  Q- Zkerofaye 發表於 2013-3-6 08:26 PM
www.tvboxnow.com* B& u3 X& O# R. a7 ~( Y

+ b5 e9 w5 F" g5 x$ x+ O$ Mwww.tvboxnow.comhahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. 不過我都會睇整體架... 如果化咗妝.. 兩個do係靚靚..
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。/ N# h1 e* u. u! x* E( e
leekwoklam 發表於 2013-3-7 10:14 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ G6 ~3 `/ k7 ~7 s0 ]

* @& F8 K+ P! ~( x3 _8 `www.tvboxnow.com版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀
% @2 u2 N" n1 }. htvb now,tvbnow,bttvb佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓!
, `+ Z4 R" @2 W" f0 rwww.tvboxnow.com
$ J' s/ l$ j8 y* {& |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( v0 ?% ~6 b8 ^( ?& D: W& y5 ?
完全同意...
# \: Y! A1 o  W$ H! R公仔箱論壇
$ V) Y! k: i; v! D8 l2 s: twww.tvboxnow.com不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
; [8 J; u7 G& |. c+ xwww.tvboxnow.comkerofaye 發表於 2013-3-7 08:42 PM
% R7 u" N( O+ A7 }; y/ ~; mtvb now,tvbnow,bttvb' U- T7 u# K7 Y' F2 A& e
八婆.. 唔係呀化?... 我覺佢好可愛喎.. 我好多friends都好似佢咁架.. hahahahahaha 我指套劇既性格