返回列表 回復 發帖
版主, 主題開正你嗰瓣呀! 原來好多人覺梁嘉琪靚靚架
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
5 K( [+ |% U0 H% ytvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com2 C* n( _3 |' s
tvb now,tvbnow,bttvb, `0 K. P6 O( x: ?
因為真係散發出很自然的美態
3 S  E1 o* m! ^2 K9 D7 V公仔箱論壇公仔箱論壇! J( M8 F" k; K/ g  b; _# B9 h

' c8 V' Z9 P- r7 {; R姚子羚亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員 ...
4 R  E3 b9 {7 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kerofaye 發表於 2013-3-6 06:26 AM
4 I2 `. J3 z# `
$ U% k; J: ?. O  `9 s9 q# F" @
我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
版主梁嘉琪第一張相巧索呀
, M8 N5 K7 O8 h/ h; N" n' ?我未見過姚子羚唔化妝....有冇相睇下証實呀
! \; ~3 s/ B3 l( [0 Vwww.tvboxnow.comkerofaye 發表於 2013-3-6 08:26 PM
+ k: @8 k" z( A! ~2 R! xtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇" K" s- z. \0 n# ?" P0 ?1 j' o
hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. 不過我都會睇整體架... 如果化咗妝.. 兩個do係靚靚..
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。
/ r7 w0 g. D/ Y7 P, `公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2013-3-7 10:14 AM
/ c/ c* O4 q6 C6 z5 D) a$ A$ ytvb now,tvbnow,bttvb
5 w( P/ t5 S2 D* ^版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀* {! K7 o9 v0 J# @; W/ n1 i% x0 K  M
佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓!
本帖最後由 大文細佬 於 2013-3-8 01:29 AM 編輯 ; P. c) r4 M2 Y3 _5 c5 M

9 S' o$ h0 F7 a9 C
/ Y3 G% y% [" J0 G+ jtvb now,tvbnow,bttvb完全同意...
9 `# g+ u4 K6 a& e% A$ G- S; `* x8 I3 @- s7 c
不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛( u) Y/ r: B0 h$ i7 a  V# [- k
kerofaye 發表於 2013-3-7 08:42 PM
. R2 @: x+ k- Q2 _" o公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb* K  P0 {" |) K
八婆.. 唔係呀化?... 我覺佢好可愛喎.. 我好多friends都好似佢咁架.. hahahahahaha 我指套劇既性格