返回列表 回復 發帖

絕色美女---梁嘉琪

佢又有樣﹐ 演技又唔錯。 可惜永遠都係三線頭
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* E  L/ Z3 J2 V/ M7 M
www.tvboxnow.com1 q; ?, b9 r: |' O. g  D

( Y8 b' a7 E( S$ \: U& J公仔箱論壇因為

真係散發出很自然的美態

公仔箱論壇4 O5 N/ \& p! M0 f) ^# u

4 U) l1 c. @7 I2 w* `2 }. O公仔箱論壇8 }  t9 }. s; c! o( {
姚子羚
亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員
本帖最後由 kerofaye 於 2013-3-6 10:26 AM 編輯 公仔箱論壇( a( t# w$ |5 S. P0 \6 u
9 [0 C- f- s5 d, }  g) G
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。
3 Z) K* J. d7 M0 `8 M- ytvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2013-3-6 10:04 AM
www.tvboxnow.com! Z  Y% h3 d, Z

嘉琪

梁嘉琪初出道時, 我以迷上佢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 f! T6 n: X, V( ?

4 c. G3 h2 S+ }; |; M" F可能人挾人緣啦....佢係我喜歡個類女仔..
D

相很美,  睇一世也未飽啦...

) d+ t- O% m2 Rtvb now,tvbnow,bttvb

我要珍藏住D相

6 Q9 l7 g8 [+ u1 b, Q  Owww.tvboxnow.com- }9 b" ^% V( e( ?  @
我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!% `- U- x6 W% ]* }9 N8 Y" e3 m- {
大文細佬 發表於 2013-3-6 02:33 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 G6 r( J1 s" H6 }1 U; m

我未見過

姚子羚唔化妝....

有冇相睇下証實呀

# D- [7 B! d8 C; B: w( aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ r# z$ u5 r1 t, b' e! OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. ...
  X$ W+ M7 R; x& b公仔箱論壇大文細佬 發表於 2013-3-7 12:19 AM
公仔箱論壇: |7 v: c  j( O# l( j) B* P
當年嘉琪好似同過張繼聰拍拖, www.tvboxnow.com. t* P! T7 T: n* ?$ k' B7 X
tvb now,tvbnow,bttvb4 l" Y9 \/ P& f& z. N
我地可以攪個《梁嘉琪影迷會》
* o) \2 B0 J* l- `  t
6 ]" h! {, `% J6 k, v# k/ m
版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀
- H+ U( g" v. D7 N* j$ B$ A公仔箱論壇佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓! ...
2 c, N; ]: G. f1 U公仔箱論壇大文細佬 發表於 2013-3-7 12:32 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# n) H" l! z# Y$ w
完全同意.../ U$ x: L3 u5 {0 f: M% E

& m; k3 \' C; B' w/ T2 ~6 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
你係佢fans呀!!!!
9 [% ~) c7 k- k# S/ Q! b~chopper~ 發表於 2013-3-7 05:36 PM
www.tvboxnow.com0 L, Y9 M" Z: z7 d
yes....

係佢fans呀

22# 大文細佬 # m" m0 x+ ~: k0 B$ E- J$ B
尋日出左一個場口﹐  就係在公司見到司棋姐...講左兩句對白公仔箱論壇% ^1 u9 ^" b8 y* w4 R
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' V' y' P$ y7 D8 ?8 k
真係冇乜發輝的機會