返回列表 回復 發帖
仲有呢... 睇番你嘅介紹  --> [李若彤係有啲大家姐風範,做M Club之首幾合理。其實大家唔好太在意佢啲歲數咯,保養得幾好嘅啦係咪?]..
3 Z) G9 z7 r% H! w# Bwww.tvboxnow.com我覺得佢做M Club 之首合理.. 因為佢個樣仲老過我姨媽.. 我姨媽今年52歲雖然 ...公仔箱論壇: s. U+ ~% ^2 I, f8 o
大文細佬 發表於 2014-5-1 02:07 AM
公仔箱論壇$ c4 B+ ^- a! |/ B% H
www.tvboxnow.com6 @& K/ Z, [4 d5 |& _
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。tvb now,tvbnow,bttvb6 h9 Y7 j& c2 U) _4 C7 Y

$ Q, ?  k$ P4 r8 ^5 ]% I8 N" W1 s阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....公仔箱論壇- y2 }* b) h7 N5 ~, E/ o
公仔箱論壇9 U6 r; C% Y  S9 G
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁噃.....
愛戀沒經驗今天初發現。。。4 G1 g+ X* g, @* m/ V
單曲循環中
0 ~9 ?0 A/ C3 X# T0 r. achy25 發表於 2014-4-30 07:02 PM
www.tvboxnow.com( e9 W1 ]) I( g7 f  y7 c% C- I6 f% P
公仔箱論壇6 r+ b6 v* t' f) I& g
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。
/ F/ n& G  O: `: S- k
* i0 e3 e& e3 |; x0 Ftvb now,tvbnow,bttvb
) w  [4 F5 F" ]7 Etvb now,tvbnow,bttvb: ]6 w! K4 E: o9 ~& R
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
+ @0 F. b9 z- O; f. b: D- w
tvb now,tvbnow,bttvb" `( \8 x  w, [2 E+ T5 n
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!tvb now,tvbnow,bttvb- i# B% b2 S$ k8 P; l
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
9 s% p, z2 t; M7 t* N2 P  b4 h3 T$ G咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
9 I9 l; P3 q: ?" }1 b! K7 o7 e
0 e5 P" i! e2 ^* ftvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com2 y+ Q; T0 `: |7 K- N
真係有拳譜參考架。
) H1 J, L$ B, y1 ]2 Z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# F) J) U- }' v9 G: D
「初鍊」公仔箱論壇3 g* {( k2 g* a6 h4 t5 U. _: F
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
; J3 Z' V/ R3 u/ e$ ^& r6 p「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
  l1 I7 U6 I3 |6 _5 o出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   www.tvboxnow.com6 z; x6 _4 S% ^' [4 `) j4 E
2826645! y/ h+ b$ z: e1 q% I
. {$ C) f5 Q) i. e) atimmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
公仔箱論壇5 f$ y! c) a) |9 h5 ?$ |
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
tvb now,tvbnow,bttvb- R; @6 P7 _4 Y& B2 X, B
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
' C& Q/ E  W% C! q9 K8 Y, t$ y3 R有無放大鏡/ ?0 L$ ?% C0 G# p4 G
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
9 k) j- H: g1 \4 l; \3 y' E公仔箱論壇哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 R* W% V3 a4 A3 ~, }  y  g; p
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
7 R, s3 c% t% A5 d. Wwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! g9 x2 u8 I. w6 U. z
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...www.tvboxnow.com: Q9 x) R- S7 S0 V2 h2 R
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
' V" K# S' \1 A3 V. w' g: C

1 n; j! ?( I' f# |- a0 j6 X係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?1 ~8 }$ B2 O+ v/ `- D5 @+ O
3 q1 J! l7 r' z: bwww.tvboxnow.com公仔箱論壇6 i. Q5 R- J2 |# T6 i, Z
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
' o0 W/ S# M% r2 \' |www.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
- e7 ]4 n! l0 M/ v! V
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告
, a  }; q% m. e8 h! c* Z公仔箱論壇
/ j7 k$ Z9 I$ H8 c0 ]% v+ hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: P  r1 U0 t8 `* I  S4 Hwww.tvboxnow.com咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) m8 N0 m  v# H) p( e
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
www.tvboxnow.com9 a7 P1 o; ?, i, J. x
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?6 ^7 y# ^7 T9 N# x/ _, V# G+ \
玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?
. N' a8 N0 M8 p6 f1 X# l  r* W* c: lwww.tvboxnow.com

5 L3 A- U" r' I7 c( {( h7 y