返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..
" r9 N  U. |% Y: i8 o公仔箱論壇但係因為好大把頭髮...) h( S4 b: v) [# ~1 F) ^! i( Q
而且夏天好熱..
2 L0 T  J! m3 i& G+ Z- j$ G4 `我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Z0 ~' X3 ?# m4 n- P$ w& ]3 @
剪o左15寸......
% B% R5 G: h; P, @. L* Btvb now,tvbnow,bttvb雖然唔係幾捨得
6 q0 M4 o) s$ j# G2 N' [* |7 L但係有d人話都幾得意tvb now,tvbnow,bttvb7 S  U7 [' n) R- ^( ~, L8 r. Q
所以都唔會後悔 =]
& S( L* i) }2 w4 S8 K0 @$ ^- T0 {3 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。比d意見..
6 V" U5 t6 `- g( N- f( ?www.tvboxnow.com同埋呢..% \: O+ p& }, d2 _- h7 E
我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 z7 r! N6 X' N- j  B; v

2 w1 G$ [  h1 q' J% z2 n+ Hwww.tvboxnow.com[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表
* Q  p) x; H: Y5 F2 e  S公仔箱論壇係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
8 Z% z$ [# ~, o( _7 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。本來我想剪到咁
( p5 S" P; r* A& i& [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係驚o個個野剪得唔好...tvb now,tvbnow,bttvb* K3 u  m/ r+ y$ o
會好似個.....TB -.-
7 E  ~) x2 W, w) D6 e0 {8 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
' n# A  I. ?0 T; u6 ^3 ltvb now,tvbnow,bttvb  2 年冇剪..
9 l( s6 b9 V% k1 b* }8 m我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
公仔箱論壇- ]: i8 p  u1 J5 w
多謝 =]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" I- M, l, Y$ E% `: T
我都有d唔捨得....
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 f4 m$ [- ^& o% `" F" s- z
唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* _5 o) ?1 ^/ r' I: F+ q
嗨..阿爺,你都系度啊
/ Z  G' y7 F% P$ f6 K* o公仔箱論壇多謝% S3 S" v# }' A4 W% \; T& P, A% Y
我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb2 X' v" d+ F; t- h+ ~$ n
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
% w2 M; b0 k* Ktvb now,tvbnow,bttvb唔...
) X0 d: ?* ^8 d8 k公仔箱論壇多謝  =]
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-2 10:43 PM 發表 公仔箱論壇& v. i- i! h. A2 Z+ [- k
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
# ~7 H( Q0 n' E' B" Etvb now,tvbnow,bttvb應該都幾好睇唔錯喔.
# h& o2 _! f/ p$ E4 B4 O  M下一次試試看.
公仔箱論壇% e5 x% b7 l. x2 J7 S

. |6 J4 c% r. s' Z4 ?公仔箱論壇就係想剪YUI=.=..., ]8 ]0 c# A/ \8 b; k4 J6 @" s
想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-2 11:08 PM 發表
1 F" r) [) f+ d5 P! I" |( Q, ?

- N, h+ ?3 U. ]4 X但呢個髮型同唔剪無大分別喔.tvb now,tvbnow,bttvb" t" R) [2 ?3 _8 f# Q/ i
可能剪短會好好看.
www.tvboxnow.com0 R  D! H9 f. `0 P1 ^3 |! a
我剪短驚會似TB-.-...3 R8 `' p1 q$ b* K
短了好多喇~~ =]
6 R3 o& A8 K; u, b8 ]$ i其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-2 11:35 PM 發表
" z5 c& M3 t* {2 H5 R- P" Gwww.tvboxnow.comCa妹...大胆尝试...甘先会赢到众人的目光...
' U( u+ V6 |/ b1 v
* {: t1 a5 ~, j0 n) ^* `" S剃光好冇?
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-2 11:44 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb; f! f% k' t; A- Z8 |( Q
tvb now,tvbnow,bttvb8 [1 y! t# p% Z4 k& ?( [
不好啦....其实短发也很不错啊... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, c# v+ Z7 A$ c
y不试下...
  E/ o4 U. w; v* F# ?
因為驚HAIRDRESSER技術不好...
* V( v8 S9 `8 z5 N% o6 D* t+ ]變了TB頭....:019:
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:48 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb( H, y6 j$ Z, y9 S0 \6 E
  我仲以為系剪呢個 --- >>  296323
0 @/ T) m+ D! w4 a4 {( Jtvb now,tvbnow,bttvb想嫁...0 x2 a0 W) i! \  {. f% p# {
你話剪唔剪好...* E, z+ w4 f  k7 x
仲諗緊=.=...
- e+ [; @! [1 stvb now,tvbnow,bttvb其實唔多想剪現在又  XDtvb now,tvbnow,bttvb7 U6 W8 T  {& H. j- t! ]
心大心細
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表
) C/ s2 z% f* _6 u# nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  w$ G3 W) X2 l# _' S. V) rwww.tvboxnow.com
+ s' y; ~% t% t- y( ^0 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...tvb now,tvbnow,bttvb( z* V1 z$ d% }; S4 R, c
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
8 l3 U. t+ y! y7 e/ W7 j  Fo...tvb now,tvbnow,bttvb" s( u, x" z4 V. D
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb; a+ r0 a; N, g% G4 P
全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... www.tvboxnow.com) y. J- o% i5 \# o5 M, M: C/ K
我的女神....
- w- P) }/ }. `公仔箱論壇兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
7 I4 O9 f$ \, I/ Y( F) |. [1 w6 b:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
2 _) `+ i) d! |  c& A8 _$ _( Ttvb now,tvbnow,bttvb
. z8 u* {1 a& N* G; Y: }tvb now,tvbnow,bttvb其實我有戴過CON
' o% v' N! I" }, c% e) _/ U不過我覺得唔多舒服..
  o# g& W9 d4 Q+ I: b* g後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
4 a5 Z, T+ H4 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 你都系e+靓d
3 b- x4 @) s: _1 n6 wtvb now,tvbnow,bttvb多謝  =], Z" r4 w* a% x' q- I
不過好似真係冇咩分別呀可 =_=: ]  n2 m) T3 _9 L$ k( ]' s& X
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表
( r4 o4 {7 Q) A5 etvb now,tvbnow,bttvb=3=都一樣咁靚tvb now,tvbnow,bttvb5 t: E2 W0 H1 f
短左仲好睇喎
' s2 h' p- }1 A& l, p. w  ~; |哈哈支持靚女啦
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: x9 S1 y' ]4 y0 }; ?

* _, u6 K5 w: K8 x, n( H公仔箱論壇多謝 =]
, o7 f: Q1 ?: s' w% |0 L1 Y& T" T; f公仔箱論壇我一陣要去迎奧運...-.-
+ H+ n7 |; J# P好驚影到我個殘樣..好似咁-->
$ A4 C; {8 M  z4 z& P2 X但係好開心有呢個榮幸