返回列表 回復 發帖
如果妳真的剪阿YUI的髮型.tvb now,tvbnow,bttvb8 u9 g! w* s. u. X) m" s
應該都幾好睇唔錯喔.2 u6 d. |" s5 k% b
下一次試試看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 22:47 發表 ( h! Z4 T* s" V1 A# B* Q

/ }, W" `- T+ d, L& `; M公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 }7 W/ f. W; R4 ?( z6 k- Y+ L2 H2 O
就係想剪YUI=.=...www.tvboxnow.com* s  k# d# ?" q/ Y5 _4 ^* Y
想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 l6 }  _3 R: E' L$ A2 A; W

4 z! O" D* R7 a! r! x) r/ k6 j但呢個髮型同唔剪無大分別喔.
$ {" ?% J' h6 y2 @www.tvboxnow.com可能剪短會好好看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 23:25 發表
6 ^; U  h: S" L( M* Y, b$ STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( D* k! l" E) g4 j& R! ?; l
我剪短驚會似TB-.-...公仔箱論壇' u5 o1 B/ G: b7 z+ o
短了好多喇~~ =]公仔箱論壇" d- C8 c/ ~( b& P
其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( C% Y7 g# [: g$ X9 K( c
% w7 P+ E: ^' H- f
不用驚會似TB.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ m% q+ |! q! @$ h7 g2 }0 r- ?4 V4 ]
好多女仔都剪短髮.可能今年流行.

妳是澳門人?

妳不是要去做啦啦隊嗎

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 20:50 發表 www.tvboxnow.com4 k! b7 d, P5 p! t0 y( d
做完火炬啦啦隊...公仔箱論壇  X  N, Q3 K9 H7 a' U
我地要呆等3粒鐘囉公仔箱論壇9 w- D0 \  Q- S+ M3 F$ A( _% e
仲要冇得坐=.=..
* M0 H0 `- W. e) n1 mwww.tvboxnow.com企3粒鐘...
" H% [: ]5 W0 z5 Q竟然係一個老先生傳火炬=.=..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ t7 f1 y5 g8 L/ d3 Z. d9 {6 `$ J/ B
不過我地睇到聖火燃 ,,都幾開心
- ?6 I' c2 w! Y" @: A, k4 V+ hwww.tvboxnow.com
: [) _; X# z# ^4 `0 D不是火炬手.做啦啦隊都好光榮喔.

火炬啦啦隊.

妳個頭像無左:019: ' O" V3 `# E- X- R' ^, E; A
搵妳唔到

是不是她喔. . .^^tvb now,tvbnow,bttvb$ W4 G/ k- y/ d

, F& E0 w3 U' X! twww.tvboxnow.com[ 本帖最後由 woodstock1221 於 2008-5-9 12:22 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-9 00:13 發表 tvb now,tvbnow,bttvb7 I# p' O1 b+ F, r" ?4 y

5 N2 _5 z/ d  j1 y! R7 ^( Pwww.tvboxnow.com麽叫公升眼淚頭...卑张相来看...:onion05: :onion05:
% Y( `; g1 q% V& P4 g3 d9 |4 E7 K9 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com) o( V' A( A1 X4 a2 x: F
應該她是說這個

原帖由 Ca. 於 2008-5-9 14:05 發表 1 l" }, I9 l* _3 ^6 }- h5 l
就係想剪呢個TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- g8 J6 \4 g* E% ^4 g0 H# k* n# w! ]
唔知靚唔靚....:onion03:
* O( M! U) c7 Z; j, A9 @) ^tvb now,tvbnow,bttvb
% N, h( j+ z2 G2 b9 U' Itvb now,tvbnow,bttvb沒有問題給妳信心