返回列表 回復 發帖
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
6 q( Q& Z1 Y4 t8 U+ ]% J& i- Vtvb now,tvbnow,bttvb應該都幾好睇唔錯喔.+ r$ B. Y! }1 S4 r, s- G
下一次試試看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 22:47 發表 www.tvboxnow.com  ?+ y! \; N: }2 f4 l
tvb now,tvbnow,bttvb4 ?& q2 j* z$ i+ \4 z; C

8 p6 ?. v: L/ `/ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就係想剪YUI=.=...
) e, z* {. z* \想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
, y- p% F- ?. O# d& uwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb6 v$ H  ]. u( J+ T3 U7 J2 [; F
但呢個髮型同唔剪無大分別喔.
+ U4 X9 j: O5 X/ L* C3 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能剪短會好好看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 23:25 發表 & P2 K3 _7 C+ N1 s1 P
www.tvboxnow.com0 K. x* O0 A7 E! R
我剪短驚會似TB-.-...tvb now,tvbnow,bttvb5 l! D) O/ x( z, d" m- ?- [& M
短了好多喇~~ =]
" Q: l3 J+ W$ ^公仔箱論壇其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
; ^; b+ K5 ]+ Y/ U/ a( p  p
% E: T" O  v4 a. `( c- B
不用驚會似TB.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Z  g) X& P3 ~: F9 \, P
好多女仔都剪短髮.可能今年流行.

妳是澳門人?

妳不是要去做啦啦隊嗎

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 20:50 發表
' D: j# O- S* Y/ S. T! j! f做完火炬啦啦隊...
& P, F* \( F. s( b$ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我地要呆等3粒鐘囉! F, c! b; a4 X8 p  v8 J+ x
仲要冇得坐=.=..
3 a8 J* A7 T* A0 f- a0 B- G/ x企3粒鐘...
6 G9 {, p" m9 z3 U1 K, g公仔箱論壇竟然係一個老先生傳火炬=.=..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) L0 ?% N, ?3 U! o' ^0 z; F
不過我地睇到聖火燃 ,,都幾開心
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 }& K- ~+ C5 `

0 j$ H% `. ?2 \- O" gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不是火炬手.做啦啦隊都好光榮喔.

火炬啦啦隊.

妳個頭像無左:019:
' b5 `/ \1 F; R% X6 ~www.tvboxnow.com搵妳唔到

是不是她喔. . .^^tvb now,tvbnow,bttvb! v3 i+ ]3 ^/ ~3 ]  e7 x+ I

1 |( R. v3 ?( a" V- D  I4 D! @6 d[ 本帖最後由 woodstock1221 於 2008-5-9 12:22 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-9 00:13 發表 www.tvboxnow.com- q% n  e+ D. {! ]. q% q) n% R

1 J' A( k( i1 h" L' mtvb now,tvbnow,bttvb麽叫公升眼淚頭...卑张相来看...:onion05: :onion05:
5 i' o: i: [. [5 T" v公仔箱論壇
! H* F# U* s/ o& C" v  pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。應該她是說這個

原帖由 Ca. 於 2008-5-9 14:05 發表 6 K9 C' D* X+ j% B
就係想剪呢個tvb now,tvbnow,bttvb$ Q1 i+ y: O2 c4 a
唔知靚唔靚....:onion03:
  B) W" j# g; t* ~tvb now,tvbnow,bttvb: p) u- f7 G! A) w
沒有問題給妳信心