返回列表 回復 發帖
如果妳真的剪阿YUI的髮型.tvb now,tvbnow,bttvb( t$ X  P3 ~; a! P4 D; v- x
應該都幾好睇唔錯喔.
% U% \7 n0 r0 k6 y- ]' ^9 z下一次試試看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 22:47 發表 # ^' i7 b% M( K  h0 H) H7 \2 B" G
公仔箱論壇$ s! \( X' `% i, t
5 T+ |+ d  N% E/ v5 ^1 l
就係想剪YUI=.=...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& x8 U- B9 W  X( @8 S% F& {2 w' g
想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( i* T5 x" J* ?8 ?
公仔箱論壇1 h& w4 i1 g! {$ j5 f7 R/ L
但呢個髮型同唔剪無大分別喔.
+ i2 s0 U2 R9 K3 N( F) U公仔箱論壇可能剪短會好好看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 23:25 發表 tvb now,tvbnow,bttvb8 H7 [2 a* \- ?8 x# C- o

. [$ W0 {( |. p. W/ Gwww.tvboxnow.com我剪短驚會似TB-.-...www.tvboxnow.com& |, x7 C2 r0 \
短了好多喇~~ =]
" w* E9 Q% e6 E4 m' j; O其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ r+ G; D2 h& d! I" A7 ^0 o
www.tvboxnow.com% P9 l: f% U( k* e
不用驚會似TB.
* b; m' T% ?4 ^4 D+ Q3 @! B好多女仔都剪短髮.可能今年流行.

妳是澳門人?

妳不是要去做啦啦隊嗎

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 20:50 發表
3 M  e( F6 u2 J1 P. A# ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。做完火炬啦啦隊...! L0 H* R. d; Z1 ]" z4 r6 C
我地要呆等3粒鐘囉
6 y) H! X6 i8 B9 U$ h1 H2 kwww.tvboxnow.com仲要冇得坐=.=..* s  e- p0 _# Z1 r6 c
企3粒鐘...www.tvboxnow.com. Z7 d3 u- Y  U) s$ c( Q
竟然係一個老先生傳火炬=.=..
) m& `% i& s: O( ?! k1 z" C2 btvb now,tvbnow,bttvb不過我地睇到聖火燃 ,,都幾開心
tvb now,tvbnow,bttvb  f- @3 R. l- J+ E6 ~

9 {0 a. B* y6 K4 a* Y' A. Y不是火炬手.做啦啦隊都好光榮喔.

火炬啦啦隊.

妳個頭像無左:019: % R2 V" ]/ h" D& ?3 J6 ]8 x
搵妳唔到

是不是她喔. . .^^
: P. N* V% p' r( @" A( t公仔箱論壇
5 m' U9 j+ S, G# I公仔箱論壇[ 本帖最後由 woodstock1221 於 2008-5-9 12:22 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-9 00:13 發表
; ]! J4 W0 V$ a/ X# L% aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! E2 W8 t' H7 q4 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。麽叫公升眼淚頭...卑张相来看...:onion05: :onion05:
* j  [- a& M* c- `4 E0 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 S4 h( [8 ~2 |www.tvboxnow.com應該她是說這個

原帖由 Ca. 於 2008-5-9 14:05 發表
  Q; M8 W& P4 C, aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就係想剪呢個
' w" _- y4 \  A唔知靚唔靚....:onion03:
公仔箱論壇0 W% ^6 w  |1 v" j3 V5 K
  M7 K; |7 @1 Q+ `3 u
沒有問題給妳信心