返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗
7 w7 C8 B5 C4 S) _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 d6 s  R+ V2 M4 r5 ~9 R+ u& e

6 A, _% m. u) z0 E- Q  j公仔箱論壇
, A4 ?$ m; B9 w1 g) ?4 \www.tvboxnow.com! a: }5 M7 T! s! A& t8 b$ \7 t
如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。
# l: i+ c( {& whenrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
" j9 U$ u5 N; `; ?+ C0 J3 [2 B
! A8 W7 r$ `6 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去9 {' W* T' s* f+ {+ I& \6 z) j; k
k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
9 G4 f& H$ c, G* h& s" l& B* x9 c- n公仔箱論壇
5 H& G# z" ^; j, y2 S公仔箱論壇個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
. @1 i6 E& x; J+ E3 j- T5 C+ ltvb now,tvbnow,bttvbdxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
' e; k/ b+ j! P% N$ D, e$ ]公仔箱論壇
/ b2 Q8 F4 ?. U' d" N+ y# m" r個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!www.tvboxnow.com# n* j6 s; ?. r9 C
online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
2 J# r( B: d9 d* a8 \tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb7 O9 Q  @1 r  |* z% n
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........tvb now,tvbnow,bttvb0 {6 x# v: W# E
wep1543 發表於 2009-6-30 07:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  j) C: a6 G# [% p

& h0 b" h( Y% z; H( }) ?3 f呢個你要問我啦﹗因為我有去過,安全係ok既,起碼無迭落黎呀嗎﹖

評分次數

• dxb

tvb now,tvbnow,bttvb, y. J. y( ^8 x

4 }* Q* C' n" \$ S7 Gtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇0 o1 r! d! C  x( N8 z( d9 x
雲頂聽講話幾靚o架喎,有幾會都想去玩下
5 |$ o3 {- O  {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。dxb 發表於 2009-7-5 02:01 AM
www.tvboxnow.com% s3 v4 b0 b0 Q/ t+ V1 ?4 f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* \# ^8 m1 T2 o# l# z5 L: o  V
我有雲項既相片呀,下次同妳地分享呀﹗

評分次數

• dxb