返回列表 回復 發帖
版主, 主題開正你嗰瓣呀! 原來好多人覺梁嘉琪靚靚架
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
6 d& b+ w! g  [5 itvb now,tvbnow,bttvb
1 B( _% F9 ?) }8 x, E7 ?www.tvboxnow.com
/ e, I. r/ o( a* D8 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為真係散發出很自然的美態: Q3 ~8 s0 R& ~! `* S+ ?$ m! j7 b2 P( C
www.tvboxnow.com$ P9 h0 F7 t, m6 D6 b7 l7 o

: @2 ~7 A2 I- R4 ]' {/ Z6 m姚子羚亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員 ...www.tvboxnow.com2 Y9 C" h3 @2 g: o7 z
kerofaye 發表於 2013-3-6 06:26 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 y/ y& O! w2 e* u- o4 i
公仔箱論壇4 U$ h( s3 E0 N) e1 G9 [
我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
版主梁嘉琪第一張相巧索呀
# j1 D0 k( F4 C2 D# B" Z  _& L我未見過姚子羚唔化妝....有冇相睇下証實呀
  Q4 Y5 E4 t9 [& R3 @. M" hkerofaye 發表於 2013-3-6 08:26 PM
4 D( N! R: m, G( z* \) R$ H
公仔箱論壇; w5 I5 i4 b# g: K9 l9 ~
hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. 不過我都會睇整體架... 如果化咗妝.. 兩個do係靚靚..
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。
! ]' Q$ z9 {7 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2013-3-7 10:14 AM
- Z& w# Q; w0 m6 {, e/ i* u: z" z% i
+ u  y1 M$ n% p  N" d# r- x公仔箱論壇版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀www.tvboxnow.com; J1 y# T0 V$ T+ h. U9 ^
佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓!
; Q( o4 ~& m) ~& R9 y! zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 G' N4 |3 f& s  o- ^
$ f2 Q8 M  }1 swww.tvboxnow.com完全同意...% g" o7 x1 k, z+ I1 k

q, H) u: L8 N8 O( o公仔箱論壇不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛+ _7 S* F$ l. X7 E, L1 R2 |8 |/ W
kerofaye 發表於 2013-3-7 08:42 PM
, v5 H) k/ J; Q1 O% G2 @9 j8 y公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb) w1 z9 i( d2 p" r7 i" K1 o
八婆.. 唔係呀化?... 我覺佢好可愛喎.. 我好多friends都好似佢咁架.. hahahahahaha 我指套劇既性格