返回列表 回復 發帖

絕色美女---梁嘉琪

佢又有樣﹐ 演技又唔錯。 可惜永遠都係三線頭
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
' |/ J. B0 U8 U9 h, |* t  @! Z8 w2 c2 I% V! ^! C9 B. p1 }' ~; Y, Q

@3 h; a# x; z2 P- V  V. V5 U) ~公仔箱論壇因為

真係散發出很自然的美態

tvb now,tvbnow,bttvb# |* z' p/ ?  U' w- \
6 P/ p% A$ o* e; d

+ z' b1 O: e/ h" b" y5 f# J  P姚子羚
亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員
本帖最後由 kerofaye 於 2013-3-6 10:26 AM 編輯 公仔箱論壇4 R6 Y& Y, _# B9 x$ `' T! J

! Z/ }. S& _. s9 t/ fwww.tvboxnow.com
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。
/ L" g2 X8 u2 X8 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2013-3-6 10:04 AM
; Q6 a" ]! N; ^; cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

嘉琪

梁嘉琪初出道時, 我以迷上佢
9 r+ `9 q% Z  utvb now,tvbnow,bttvb
% u) ^) c1 L2 S" y可能人挾人緣啦....佢係我喜歡個類女仔..
D

相很美,  睇一世也未飽啦...

0 ~8 o) V; s# t公仔箱論壇

我要珍藏住D相

+ ?9 t7 [( C: gwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com. K8 J- N% a3 U% }) y
我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!/ V. P  R$ `* H: F/ L
大文細佬 發表於 2013-3-6 02:33 PM
. |" H0 p2 v- e% k; ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

我未見過

姚子羚唔化妝....

有冇相睇下証實呀

! z1 Y) r( J3 g/ I5 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com. m# e9 e$ O6 }3 @- R9 @3 g
hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. ...tvb now,tvbnow,bttvb9 f- }8 @! Q. M  P. z
大文細佬 發表於 2013-3-7 12:19 AM
9 W1 X! _! ^& V" x, \; V* M當年嘉琪好似同過張繼聰拍拖, & M9 Y/ F) u( k: d- m" ~
1 b7 D2 v% K& M
我地可以攪個《梁嘉琪影迷會》
" a& W# b" p+ V$ V
0 @7 A% I. R9 [2 N# \6 P版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 o" H% F* I% S  Z3 j9 Z2 r1 i. X
佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓! ...
4 O9 _, E& c- x9 g' j) M大文細佬 發表於 2013-3-7 12:32 PM
$ j2 j6 w; T+ c* Jwww.tvboxnow.com完全同意..." T) _/ Y$ B. e$ e# j

* }7 m/ ]8 I4 Q不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
你係佢fans呀!!!!
- t* d* Y' `$ F3 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。~chopper~ 發表於 2013-3-7 05:36 PM
" m4 F. ?0 \2 F/ m- ?+ u- a
yes....

係佢fans呀

22# 大文細佬
0 ~$ s- w8 Y5 I$ ^+ p尋日出左一個場口﹐  就係在公司見到司棋姐...講左兩句對白www.tvboxnow.com/ `0 ^- u$ L- j

: N, A! f; h) T! r% E8 W公仔箱論壇真係冇乜發輝的機會