返回列表 回復 發帖

絕色美女---梁嘉琪

佢又有樣﹐ 演技又唔錯。 可惜永遠都係三線頭
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
. d. L& C3 ^1 ~5 h# K, Rtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇% _/ M7 }3 p& x& ~
# {' U9 y! s3 e  U7 |5 U, I
因為

真係散發出很自然的美態

tvb now,tvbnow,bttvb. n6 s  a  K9 P4 @; J
tvb now,tvbnow,bttvb) n' r) r& [  S" ?! }. P4 y

! ^, h% m1 V, J& a/ \姚子羚
亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員
本帖最後由 kerofaye 於 2013-3-6 10:26 AM 編輯 www.tvboxnow.com  E5 o# V. F( E

6 a- u5 t+ l+ R公仔箱論壇
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。
2 M+ @1 n, C, N7 M3 C& S7 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2013-3-6 10:04 AM
" @) S5 G8 ]' E1 v2 jtvb now,tvbnow,bttvb

嘉琪

梁嘉琪初出道時, 我以迷上佢6 ?& }+ u; i4 e8 o
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& g5 S/ T* {5 e" k5 G8 q
可能人挾人緣啦....佢係我喜歡個類女仔..
D

相很美,  睇一世也未飽啦...

. l/ \/ E4 g$ J: q. y$ j2 E# L: Ktvb now,tvbnow,bttvb

我要珍藏住D相

8 W( n4 x3 O1 d( r/ pwww.tvboxnow.com公仔箱論壇" _4 g; J, M( [
我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
% A1 J2 a- K& I" }3 b大文細佬 發表於 2013-3-6 02:33 PM
www.tvboxnow.com6 D. b) I( N6 ~

我未見過

姚子羚唔化妝....

有冇相睇下証實呀

8 U4 k. t0 [! ~+ b3 x& z0 m4 t! s

9 j( q% U. r# L- H% i" G1 Ntvb now,tvbnow,bttvbhahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. ...
  o2 ~0 i; i0 _公仔箱論壇大文細佬 發表於 2013-3-7 12:19 AM
% q1 Q/ g$ J2 H4 |+ i6 q
當年嘉琪好似同過張繼聰拍拖, % b* o+ q3 L1 d: h8 P( b% N5 ?% ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ U9 c2 ^$ t6 K( N& L  P2 F
我地可以攪個《梁嘉琪影迷會》
, |! P3 R4 {7 ?* A
1 S( K- k$ F. P. r/ J9 C# p
版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀
( n1 p% j" D9 m" O- w  y9 u& s* m% ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓! ...  h- c0 _, @: Y$ x! ^+ \0 N
大文細佬 發表於 2013-3-7 12:32 PM
( m% U- D5 X6 B" ?; @公仔箱論壇完全同意...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  b& M* Z/ i- [$ H# ^, r

; ], c! z. t! O' Lwww.tvboxnow.com不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
你係佢fans呀!!!!
! N0 X* X- o$ a/ ]" z~chopper~ 發表於 2013-3-7 05:36 PM
- N+ O" a; N5 y* }4 [# b# p9 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yes....

係佢fans呀

22# 大文細佬
/ N, l4 F2 i9 g6 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。尋日出左一個場口﹐  就係在公司見到司棋姐...講左兩句對白
6 ~) P$ p+ [* a- s* ^2 r  G, O3 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- s5 y" ^/ S: K& w# c6 s& Q0 W
真係冇乜發輝的機會