返回列表 回復 發帖
仲有呢... 睇番你嘅介紹  --> [李若彤係有啲大家姐風範,做M Club之首幾合理。其實大家唔好太在意佢啲歲數咯,保養得幾好嘅啦係咪?]..
# p9 z1 ~7 `4 gwww.tvboxnow.com我覺得佢做M Club 之首合理.. 因為佢個樣仲老過我姨媽.. 我姨媽今年52歲雖然 ...
; `6 O: h0 E3 |0 s% W! CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-1 02:07 AM
5 K& M- t4 i& G) a1 s5 n' }" k  z$ t
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, X2 u. c+ m, n. l
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
- h, v6 K0 I' Y: w9 E4 pwww.tvboxnow.com
% _4 J/ p! N: M
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
+ t! I: O% E+ Ktvb now,tvbnow,bttvb + O1 S' r, k( U, v. I/ w
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁噃.....
愛戀沒經驗今天初發現。。。- o; A2 j3 s! W4 O3 Z% ~& a4 Y
單曲循環中
8 }! H2 }! {1 y6 J7 s公仔箱論壇chy25 發表於 2014-4-30 07:02 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. t5 h  S' V( l! {" i
公仔箱論壇- u3 u  f$ m0 b" u9 G( O% D$ t5 Y, Y
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。www.tvboxnow.com0 p* i1 W7 x: @8 x9 e+ A
www.tvboxnow.com$ T8 y; W5 P5 t' n3 D
0 L  B0 {% B  V. c3 L+ p2 F
www.tvboxnow.com4 z( g4 v6 F6 L" p+ k7 ?! `
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
1 y1 ~* G: Y* E' J& h! d; Mwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb/ B3 W/ W% n0 d/ @/ q1 P# _
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!1 |% V+ e% x- o  p5 d) l; {
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
公仔箱論壇7 ?  {7 _1 d5 F2 p! N" I1 r+ b
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
, k) B# ]6 @6 X' s: {) k% i9 \2 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! R' r5 A0 k/ l6 _1 U; w
公仔箱論壇+ q- U6 J1 \0 O6 F
真係有拳譜參考架。
" G( Q2 P( E; o% Ftvb now,tvbnow,bttvb
5 t# M6 `3 ~( [2 J# \0 btvb now,tvbnow,bttvb「初鍊」
) O9 u, t# Q* G: B- w7 [大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
0 G; U$ I) ]0 }2 T! k公仔箱論壇「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
5 j, L+ m1 g) b4 n( g
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   . s' ~5 ]4 I2 g% e
/ D& e, q, f: J1 M3 `tvb now,tvbnow,bttvb2826644
% v. o1 y# v1 D, R3 K/ N! Lwww.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
) I6 W! a. W2 A( r哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
www.tvboxnow.com* A8 r, V/ o  ~- t1 {. Z
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
2 `, f8 L' @6 q& ~www.tvboxnow.com有無放大鏡tvb now,tvbnow,bttvb) J4 ?* ^+ m, `  ^6 s! v$ V; h& ]& ?" S
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
/ N8 n$ c8 G# G; a% n
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。tvb now,tvbnow,bttvb4 r% s) D3 h9 R( V, `5 Y4 o
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
" s9 [( Z7 T# vwww.tvboxnow.com+ F+ J6 f/ W) N6 y. [
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...) H4 R/ f, Z4 q' g8 \, D
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ m# l  u; @% S

; X4 ]( p& n5 d" s  X9 E' P! xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
/ Y6 x* Q) U$ v2 x0 y/ g. S
. S$ J! ]( z4 f( E7 r公仔箱論壇公仔箱論壇7 k0 z2 w2 f' @: q# b+ \/ Y6 R
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪tvb now,tvbnow,bttvb1 r+ s( z! q9 [3 p! g! a
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
, m/ J/ ]: h2 Q我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告) T; v. \4 x6 O9 Z
3 D% L" w2 z- l& R5 }" m3 i& ?

5 J) ]2 |' D* o7 ?  m3 y& qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架tvb now,tvbnow,bttvb1 m6 W: c5 ~0 H) i9 u; [: V6 b
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
) Q/ L' @! I) @3 w# f7 w# mwww.tvboxnow.com咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?www.tvboxnow.com: _) S4 m5 ]7 I1 f7 v# V
玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?# d3 P  a8 I  ?) t4 L) {% ?

9 V( h; S* ]) W; I' I