返回列表 回復 發帖
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
$ ?+ F% _! P9 M. y+ YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。應該都幾好睇唔錯喔.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 t* g7 g$ k- k' x
下一次試試看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 22:47 發表
3 {6 t* E& _1 O' M9 I9 |% [- ?9 htvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇% |' i1 @. p( ?! Y4 V% t

, |  a! Y6 I$ }7 }2 W6 u就係想剪YUI=.=...
/ t0 N( {) v. P0 \3 w# \想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
www.tvboxnow.com& A. `* M+ K: O, H( K0 l# L" ^

B% }# y4 [- u# g* u2 }" H公仔箱論壇但呢個髮型同唔剪無大分別喔.www.tvboxnow.com% B" i8 [" p% }( n; c* ?
可能剪短會好好看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 23:25 發表 www.tvboxnow.com* _3 Y  Q1 N7 B) r' f, Q
公仔箱論壇/ H2 m  @) I0 d( e5 T, u" h
我剪短驚會似TB-.-...
" G! x4 y8 d5 Y% L( \公仔箱論壇短了好多喇~~ =]
$ b9 o1 l0 S" I& k) c4 b其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
7 I( n9 s8 l' q! X7 p& I! z  B1 H$ K& f) X5 N: A; ]9 T
不用驚會似TB.
1 n$ w8 V9 [/ h公仔箱論壇好多女仔都剪短髮.可能今年流行.

妳是澳門人?

妳不是要去做啦啦隊嗎

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 20:50 發表
3 F' A/ `7 C1 f8 k做完火炬啦啦隊...
6 o7 {8 u! h1 J1 D2 U) z; l7 O2 f% w公仔箱論壇我地要呆等3粒鐘囉www.tvboxnow.com4 J% t' ]' X6 U: _( N7 [  u
仲要冇得坐=.=..tvb now,tvbnow,bttvb  [' n4 D+ F' _0 L7 ]. J( G; D" N
企3粒鐘...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) t) M  U9 F( n" v: i  {
竟然係一個老先生傳火炬=.=.., \; }' r* Y( P
不過我地睇到聖火燃 ,,都幾開心
tvb now,tvbnow,bttvb1 Q1 H. }% M) [) Z
  ^$ P3 `# C( \6 U4 U
不是火炬手.做啦啦隊都好光榮喔.

火炬啦啦隊.

妳個頭像無左:019: 公仔箱論壇; N; @3 x: F5 H3 |$ q! p
搵妳唔到

是不是她喔. . .^^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 W& G8 N% G9 @/ G8 ^
www.tvboxnow.com% ^+ m% Z  T0 M2 r5 g9 O0 |: W3 u4 q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-9 00:13 發表
' ~4 M: E- x1 d+ C* a  Wwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' M- y- a* t3 V% n( j7 }6 g" e
麽叫公升眼淚頭...卑张相来看...:onion05: :onion05:
. O& ?4 U+ }& P; p" {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: ?2 z- H; ^+ I# D! f, G( \* C6 U/ E
應該她是說這個

原帖由 Ca. 於 2008-5-9 14:05 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 `9 i6 V/ y1 W! i
就係想剪呢個TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 b+ a! x- L, z! V! g" ?% S
唔知靚唔靚....:onion03:
7 n  o" X( A( i% x+ g3 O1 q9 mwww.tvboxnow.com
8 \2 u7 g1 I% i. [7 nwww.tvboxnow.com沒有問題給妳信心