返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。 * f5 N8 U+ K0 o
我比你估啊``` ;)
公仔箱論壇- U: Q! t& P0 E# k
睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
, I, m$ t5 u  r2 ]( [又唔見你同我TALKK*!! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! s" m0 n" k/ N& U1 u: J8 Z0 K
心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?
$ e  N) C; ^  ntvb now,tvbnow,bttvb-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...! w8 A$ k% G* s# z" L
,,我唔多鐘意keep相係到.......7 b6 _2 i* |; _
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。
4 ]+ n+ Y  m0 h8 Ho甘你覺得我本人呢..?www.tvboxnow.com7 Z  G* D- i" B( e1 c
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
1 T/ l9 @& M# D; a,,我唔多鐘意keep相係到.......
. p) [* E, x) ~2 o2 D唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
% O5 H: E# h" j! J- E9 d( t- a% o
本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*
- T; _$ q: B8 J% T有大把人靚過我係到..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: E1 b2 E  v; c; l9 k  ?
一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。
, t' j6 \9 P8 O4 l; ^/ `& I* Ctvb now,tvbnow,bttvb下.. VIP* 又點做嫁..?*
( i/ u3 c8 K( _" z, _) P, L  H* ~有大把人靚過我係到..公仔箱論壇! l, j. i: X# E  K% J% x' m- b9 j
一定唔會贏既.. = =
% s9 @+ G- r: H
哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到
) }! {8 R+ `! n- I" JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既
- s+ @% z8 W% ~. c, c' r! h: Q2 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點都有一票喇,你係咪係外國嫁
* }& C6 x4 a1 S. U( V* J& bwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com" S; y9 E5 B1 t! Q) H
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。
" k$ B+ W9 ~9 C/ x: Ntvb now,tvbnow,bttvb我太樣衰啦...
1 t7 g" s. g. f7 wwww.tvboxnow.comD都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...www.tvboxnow.com7 u* {( I: t2 e) J+ B1 g; y
换照片了啊..!!!!
: }! m. ~' i* K1 X6 b) A( Dpretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。
: s: d: C+ W( h有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[公仔箱論壇* E8 Y9 r2 m6 d0 A
又唔見你同我TALKK*!!
1 Z$ i# W; p9 y, j8 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。心 淡 了............ * ~~
www.tvboxnow.com* v- S. g& ^0 b& o- m8 X. S7 N

) {4 g, N8 a& W1 v5 K8 `% r( z6 hwww.tvboxnow.com 我邊有啊。。。
4 s5 k9 K6 a# h我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦
; R# u$ i' F/ k$ o區係長輩嘛~~+ R2 L, j2 G% d
我當然係要卑返少少面區
0 V; ~/ J% \* F9 ]- F8 Y(唔好同區講啊)
7 o2 I' j; P3 a5 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好啦e+同你TALK啦www.tvboxnow.com3 B1 w$ Q; @% T3 I, T$ V0 ^; m
e~~ 你又換佐相啊?
/ L% z, T0 }  f( w6 Gかゎぃぃ です~~ 公仔箱論壇9 D+ J/ L6 O& i- a5 M5 d* t
幾時得閑出黎陪我行街姐
2 e, t6 n$ K; Z' s  r我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦
$ m* D% {; e% }1 f: Y2 e; A公仔箱論壇=_=我有你msn嫁
+ h4 v$ P/ w# l5 T* Z  Q1 N我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁
  G* J  G- g/ H& P0 `# {; ?6 L公仔箱論壇, ]! ~: R% l0 O# E0 d
我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -
. v! T9 t9 y1 N% ]8 _# }$ x) g& {www.tvboxnow.com
/ W  y* U$ T+ N# A7 w# ]tvb now,tvbnow,bttvb估唔到係度見到你=0=www.tvboxnow.com' U/ W8 Q. a  g' ?, B6 r; o

+ ~$ d, d3 r: R; U8 z* O[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
3 v- o( n* ?" ]9 p9 \, Ewww.tvboxnow.com2,3年前已經識得人???
2 O* H, h% U6 y6 O公仔箱論壇我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
. L* y# Z0 m& x% E. {公仔箱論壇 原來你比我仲狼公仔箱論壇% F6 K9 [6 @/ [$ x, O
2,3年前已經識得人??? www.tvboxnow.com! H: O/ Z6 G; L  y+ t5 _. [
我地得閑過去談下區
, e& c6 r/ F: L6 K/ ^' S公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb) d* T& }/ E( }( V
其實我同佢無乜傾計嫁-.-
% o# O, I4 i* W% L我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=
$ q4 E) V# b2 ~( C$ [tvb now,tvbnow,bttvbN年前的事
长发靓女:014: tvb now,tvbnow,bttvb( E+ j! ?9 X; r
   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
/ F% p4 F5 G/ u2 K- Y6 X公仔箱論壇定係區到過紐約???