返回列表 回復 發帖

知唔知呢對鞋幾錢?

我上網見到呢幾對PONY 幾正想買
我知尖沙咀有分店,不過平時返工實在太忙,唔想出到去咁遠
有無人知仲有無其他分店?同埋知唔知對鞋大概幾錢?
thanks!!!!!!

識貨 ! pony D 鞋真係唔錯 !
識貨 ! pony D 鞋真係唔錯 !
choicechoi0230 發表於 2013-5-7 04:22 PM
但係我想問有無人知邊度有得賣同埋幾錢倒.....
但係我想問有無人知邊度有得賣同埋幾錢倒.....
狗上瓦坑 發表於 2013-5-7 09:41 PM
香港我真係唔知仲有邊度有得買, 但佢好似有個官方淘寶店架WO, 你冇睇過?
佢好似有fb page架wo, 你有冇去睇下呀 ?
香港我真係唔知仲有邊度有得買, 但佢好似有個官方淘寶店架WO, 你有冇去睇下呀 ?
choicechoi0230 發表於 2013-5-8 10:09 AM
咁我又無喎,我好少用淘寶架...因為我唔係咁鍾意淘寶...
入面0的款同香港賣果0的一樣0既?
佢好似有fb page架wo, 你有冇去睇下呀 ?
karinalui0888 發表於 2013-5-8 05:01 PM
有望過下咁囉,有地址架咩?
狗上瓦坑 發表於 2013-5-8 10:31 PM
好似多d款架!
你去望下囉 !
狗上瓦坑 發表於 2013-5-8 10:31 PM
我搵到幾錢喇 !!!
$799呀 !
我搵到幾錢喇 !!!
$799呀 !
choicechoi0230 發表於 2013-5-9 02:55 PM
係?真係0係淘寶搵到?
我上過去都係搵唔到
不過$799 係高筒果對?
係?真係0係淘寶搵到?
我上過去都係搵唔到
不過$799 係高筒果對?
狗上瓦坑 發表於 2013-5-9 11:37 PM
$799係低筒 !!
我唔係起taobao搵架, 我去佢個fb page inbox問佢架 !!!!
唔知taobao會唔會平d呢 !
$799係低筒 !!
我唔係起taobao搵架, 我去佢個fb page inbox問佢架 !!!!
唔知taobao會唔會平d呢 !
choicechoi0230 發表於 2013-5-14 05:31 PM
好感激你咁好幫我問
咁都唔算貴喎,可以有機會去望下先
好感激你咁好幫我問
咁都唔算貴喎,可以有機會去望下先
狗上瓦坑 發表於 2013-5-16 07:17 PM
哈哈, 唔駛感激我, 因為我都有興趣買pony, 所以幫你買埋

你去開可唔可以幫我望下有冇呢2隻款? ↓↓
哈哈, 唔駛感激我, 因為我都有興趣買pony, 所以幫你買埋

你去開可唔可以幫我望下有冇呢2隻款? ↓↓
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/306092_500758566614518_1886650522_ ...
choicechoi0230 發表於 2013-5-20 12:04 PM
你對鞋好wild 好正呀 . 不過我去嗰度睇個喇 冇賣喎 .
死了圖....麻煩請補回