返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦# u2 x1 j9 j7 D- ]
lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
/ Q/ Q- d6 `1 r8 k" |( }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* S5 ~* B5 d! B) I9 C
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
8 f( |% [( y$ btvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
公仔箱論壇) i+ I# K. V( t0 G
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
tvb now,tvbnow,bttvb) [0 t' U- Q2 e* e/ Q

( e& s9 j& `/ Mtvb now,tvbnow,bttvb我推「天與地」
' m3 p# k$ h8 Q* ^$ qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 _9 J- w5 f( k, x) |$ @9 o* R
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
1 a& I0 ~8 `8 i我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
9 l( R! ~$ @& A' g% w9 o4 x1 n7 Ctvb now,tvbnow,bttvb我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
4 o7 o+ p% Y* c% M) Z7 qwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
* k4 S7 P9 |& n! @& l- n我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
4 S3 B% F; W1 w" y9 I
+ i3 a6 @3 a; S9 k8 z$ Q. N( H公仔箱論壇曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
, H# J+ d) G! {www.tvboxnow.com我反而觉得"爱.回家"有少少意思
) \% C2 U* W8 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
: p/ T# e5 e2 E( X: {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 q2 G7 i" L- F; a& l  F" O
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% E( P' m4 u$ p/ M! M+ q
公仔箱論壇  o2 l* ~. P5 v; c" i( W
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
% a4 X  r3 M) T我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨tvb now,tvbnow,bttvb" J4 [8 Z( W3 b0 R) |) G
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
5 V# Q) F1 ^( E/ K1 Ntvb now,tvbnow,bttvb
( P' o; g  I) H3 Y' {- TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
: Q% F; s" t3 g: {5 p
* `  [7 _4 V* n* k" z, `" G+ i' ?$ k
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 D( Y. R- d. H' z* o% @( {# f; ?
www.tvboxnow.com. q  ]& f* K: b9 I" S
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
( e6 c5 ~" o+ J4 Jtvb now,tvbnow,bttvbmoonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
. G! w; A' F$ |$ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
8 c! m5 y7 g- N% OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# e4 a. R1 q$ i
公仔箱論壇4 ~; p; @  S% v/ B3 I
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.tvb now,tvbnow,bttvb! u, D: J, q& _; e$ J# c
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
- Z7 c+ ?- M  P1 k6 Y. Y9 l: W$ c. P% |
我都是网盘连接下载的TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# R, v& X, w$ H; x  z5 K! t
相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ l5 a# p0 Z( D& ~* `8 K
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
) d5 |, z( t. o: X. O1 ]/ {公仔箱論壇毕竟HK现在其实得一个免费台$ C4 y# R* _9 Y6 W; p
lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
! V2 y$ B- _/ U2 D. Awww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: l  L; E" B6 ^; n2 p
所以依家人地咪播「西遊記」囉
' C8 z9 ^0 v( }/ M. z' otvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com& Z9 P( K% E* y% b' q! Z
所以依家人地咪播「西遊記」囉2 z- p8 K7 U* z; H
moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
: ^9 |9 t: R9 ?; M" |1 _0 ?所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
6 r0 s# z7 S* V. ntvb now,tvbnow,bttvb基本上都保持水準嘅! g+ b) G/ D; N4 s5 Z7 h8 }: e
不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口