返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。# ?* X: r/ ~2 }

. Z) R7 F" ^! b5 R* O4 z2979852, L& l4 x! Y* \+ e% F8 f
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
& ]/ _' e* a+ S! M5 Vtvb now,tvbnow,bttvb
6 M  c; k+ z' C8 Z! a) Z  ~6 J9 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔似地球人...
; \& R: Q' G# k3 b! |0 q4 ^5 {www.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  F! S5 i; u* t+ N" @
唔似地球人...
7 r9 E; O  H6 v$ }; f, q  e大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
- g2 ^3 S# h1 Y. e2 y& J* C; M% Q6 B
即係呢隻囉。
& l( a+ G2 G8 {( Ktvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ P( l0 J+ K1 V% T4 N( H

3 v1 p1 u9 E$ J9 Z唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
/ T6 ~0 H9 p1 p/ Dtvb now,tvbnow,bttvb我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Z5 Q8 P' X7 S/ Q
即係呢隻囉。6 ~) c# l2 C# b

% ?. `% v6 Y" Y' B% Owww.tvboxnow.com2980500
$ P8 v7 c5 O6 g$ A1 X唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
" F9 }: E- c2 s" b* U9 A9 ~我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) d! Y/ z$ Z* x
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 G  t  M/ k$ |3 Z) ?
tvb now,tvbnow,bttvb& \6 d* W9 X: H8 S
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 www.tvboxnow.com0 L/ F/ K# t* T( A9 {/ I2 d
$ e! D1 J. K" i6 M* o
0 P! A" r5 R. V- s# c8 d公仔箱論壇& G& K# |; B& e5 v
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
: j+ X; J3 S4 W! B0 ~( S8 E: vwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
$ W" b2 e9 a$ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' j' M3 Y* K, o# {% [) O2 m9 B+ z/ U
係呢。
$ L! ?$ r# J6 K+ O/ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

- N) M/ l+ O% t$ U; q$ o
8 C5 k: @% e# y: q$ C$ U公仔箱論壇細佬同大家按圖索驥吖。, D- j  c4 U3 M* h6 B
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. W# E7 e2 w# c1 G3 }8 ~
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

/ e" E4 E% z- V似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

0 d6 M1 _7 p/ v4 Y蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
  _$ p% r" ?  ^# m" G公仔箱論壇因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
公仔箱論壇8 A4 l8 W. d' P' V. D; a
5 P, s. \0 A3 b
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地! h8 Z; w- k, k1 v& d5 \
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
1 p+ \' s& @, p1 ?- B* O; x6 E. s$ Q
似新疆少數民族女仔
9 S: D; P3 C/ O* {www.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com5 i' S1 X3 V% l$ m& y
係呢。
  u  C% ?- V, u; J' z# FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。  b8 I8 ^0 B, q/ \$ b4 l4 g

0 L, O1 H' J1 U- }& H9 {0 l- m細佬同大家按圖索驥吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 [% ^  I$ ]& z  a6 c. ?
4 ]) w6 V8 {. J' h3 Z- B  Qleekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
3 I: c! M" A6 G- n: ywww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com( }9 W8 H# |, z- Z  m
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
4 ?- j8 Z1 h* N) s! Xwww.tvboxnow.com似新疆少數民族女仔tvb now,tvbnow,bttvb, f7 y$ A2 o" z' d+ @. E
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
* l2 Y1 u, R* K
- W" a! E4 K2 H
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
. \4 v+ C( s, b3 q1 p) l$ a7 m公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ~- M+ P7 H: j  j* q# Z0 J9 y
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
! Z8 A* \2 H  c# U! y) L, }- i8 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
www.tvboxnow.com, ]) D9 ]) S! K" |9 C5 z# h6 y
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
1 L# f; \" A$ p( j4 t係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
1 K9 @- O" |" \. f% v7 S6 Vtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
! K- C7 x$ H% D$ x/ r公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- `* m7 f$ y; l
因為佢地兩個對眼神似人
6 j; D* v: f  G5 d  Q2 w; K5 l" U8 y9 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb! H4 h+ e3 G: U  n- j% i
因為佢地兩個對眼神似人. L5 X0 {8 t0 |4 d! O
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
% _% q& O2 O4 A# S/ t7 j+ R
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。! w8 R0 e6 m+ J3 \) z6 O4 g6 H1 w
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-18 12:38 PM 編輯 / C' |8 ?' W3 L$ `

9 g$ O' F0 J0 f6 stvb now,tvbnow,bttvb
, h+ `% o/ c: t& P" u' U

# M& f1 h, H" L; L7 ?: {4 Ywww.tvboxnow.com你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
/ [$ O! i* w0 P6 v7 ?% @大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
! g! n: |* R8 `
有啲真係「騎厘」到呢.....
3 K) o8 u+ M, \5 y* rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 d5 h& n: g) ]3 c# L公仔箱論壇今年個三位都唔知點形容。
, b! r3 k& d1 q公仔箱論壇寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
3 f) o. u, ?& O6 e! ^: G- ]$ n
8 d2 P) |! O* l5 j
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
: ]* m( T' ]* r4 f$ K* O& N: ntvb now,tvbnow,bttvbhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...tvb now,tvbnow,bttvb! C4 U1 B$ e1 h& O2 F; b
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" v# ~: v( x' [+ f3 D
係呀,由第11集開始追都冇損失。