返回列表 回復 發帖

Hello 大家好啊

第一次上來"反"....都唔知度系邊度開始起...
所以走佐來水區發張貼留念..:014: :014:
你好。。。欢迎欢迎:onion14:

回復 #1 δ儍∞蕏綝 的帖子

你的名字.............
入谷温人
原帖由 walala 於 2008-5-2 08:02 PM 發表
你好。。。欢迎欢迎:onion14:
hello你好啊..見到你真系好了...:onion05:

系咁噶..我唔系好識系邊度更換頭像吖...點解我穩來穩去都穩唔到果個位置既?
原帖由 toyo88 於 2008-5-2 08:02 PM 發表
你的名字.............
我個名?我個名仲咩事啊??...系米有D咩我唔知噶??
原帖由 δ儍∞蕏綝 於 2008-5-2 08:21 PM 發表

我個名?我個名仲咩事啊??...系米有D咩我唔知噶??
点读呀??
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-2 08:21 PM 發表

点读呀??
下...我系米打錯字啊...儍豬琳咯..
儍豬琳, 你好! 欢迎你来吹水!
原帖由 cck_my 於 2008-5-2 08:52 PM 發表
儍豬琳, 你好! 欢迎你来吹水!
thx你吖..

不過你可唔可以教我樣野啊...

個個性化頭像點整噶...點解我穩極都穩唔到既?
原帖由 δ儍∞蕏綝 於 2008-5-2 08:41 PM 發表

下...我系米打錯字啊...儍豬琳咯..
哦。。咁我可唔可以叫你傻猪呀??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 δ儍∞蕏綝 於 2008-5-2 09:21 PM 發表

thx你吖..

不過你可唔可以教我樣野啊...

個個性化頭像點整噶...點解我穩極都穩唔到既?
原始人禁用頭像, 多发帖及回帖到功勳 100 點做浪人就可以用!
哈囉 傻豬琳
妳的思想如何,你的日子必定如何
傻猪猪~~
入谷温人
hi