返回列表 回復 發帖
嘉兄=.=
你個個都話掛住架啦!!
哈哈...

因為工作忙完之後, 連非工作時間都好忙.
岩岩先歸家沖埋涼咋...得返少少私人時間可以做到自己野!!
奸人當盜~NOTHING IS IMPOSSIBLE!!

回復 #241 海盜 的帖子

忙住拍拖仔ar

NOTHING IS IMPOSSIBLE!!?

你幫addies 賣廣告
✔ ✘吊詭..

回復 #239 woodstock1221 的帖子

哈哈 平時依個時間我都應該好肚餓...
但我決定 忍!!

嘿~唔食, 要keep fit!
海盜姐咁夜放工. . .

回復 #242 ~嘉~ 的帖子

哈哈, nothing is impossible 係 我o既座右銘!!
嘿, 不過我近來買左對adidas 佢都真係有寫依句係個盒度, 噓!!

我係忙到冇時間拍拖呀!!
哈哈...

回復 #244 woodstock1221 的帖子

唔係, 我放6pm o既, 但有時ot ...
今晚有緊要事做嘛, 咪搞到成 12am 先返到家=.=
海海你咁fit唔洗keep啦:014:
✔ ✘吊詭..

回復 #247 ~嘉~ 的帖子

=.= 我去完個旅行返黎會冇哂quota, now留返d 好!
唔好用到甘盡, 嘩哈哈哈!
原帖由 海盜 於 2008-5-14 12:57 AM 發表
哈哈, nothing is impossible 係 我o既座右銘!!
嘿, 不過我近來買左對adidas 佢都真係有寫依句係個盒度, 噓!!

我係忙到冇時間拍拖呀!!
哈哈...
nothing is impossible... 又真係幾襯你嘅

忙到冇時間拍拖..小心d狐狸精成虛而入呀
✔ ✘吊詭..
原帖由 海盜 於 2008-5-14 12:43 AM 發表
woodstock , 你甘夜仲食消夜, 哈哈!! 肥肥丫 :onion18:

靚姐, 哈, 原來你都係度, 做咩唔訓丫?

屎仔嘉, 又話悶, 依家又唔知閃左去邊!
我未有甘早训架。。。。。。
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-14 12:48 AM 發表
woodstock兄食消夜 咁開心

靚姐歡迎 進入無限國度:014:

海海:019: 我好掛住你呀,做咩咁忙ar?
嘉嘉,帮帮手再去睇一睇!
原帖由 海盜 於 2008-5-14 01:02 AM 發表
=.= 我去完個旅行返黎會冇哂quota, now留返d 好!
唔好用到甘盡, 嘩哈哈哈!
台灣...算吧la

我驚你就算參加完饑緊30都d  quota都唔夠你用
✔ ✘吊詭..

回復 #249 ~嘉~ 的帖子

啪...
作死你! 你冇句好聽架喎!
我對我自己有信心, 嘩哈哈~
邊個埋黎 死邊個丫~ 嘿! 問佢怕未??

做咩話nothing is impossible 襯我丫?
嘿~甘有依個信念先會盡力做好架嘛!!
至少返工做人個d 都係抱持依個信念, 其他無關痛癢個d,
就...唔影響到我, 關人鬼事...我就話之佢, 哈哈!
原帖由 vwwo 於 2008-5-14 01:05 AM 發表

嘉嘉,帮帮手再去睇一睇!
靚姐收到...即去:onion05:
✔ ✘吊詭..

回復 #252 ~嘉~ 的帖子

你錯喇, 我冇你講到甘鬼瘦...=.=
哈...錯覺黎!!
好快就用哂d quota...
我掃足甘多日夜市, 我返黎要跑返幾耐先減得返.
條數都有排計!