返回列表 回復 發帖

巢皮J --> 中女拉面皮後的後果......

,  描述: 出賣我個女 -- 加送高清C 忽窿
巢皮J --> 中女拉面皮後的後果......

加送 高清C 忽窿-->

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
JJ女.....你情深欵欵咁等大牛嗎?????
你咁叫做高清呀.......

原帖由 DOBI 於 14/11/2008 06:51 發表
你咁叫做高清呀.......

OMG.... 你對到正一正咁影......太刻意....冇藝術feel.....
我不是要藝術......我是要牠給我的回憶
你不懂的........又要扮高
原帖由 DOBI 於 14/11/2008 06:58 發表
我不是要藝術......我是要牠給我的回憶
你不懂的........又要扮高  
回憶c忽窿..........

我選擇回憶 my 柔情似水J

JJ女叫柔情似水呀......係咪坑洰水嗰隻呀
原帖由 DOBI 於 14/11/2008 07:04 發表
JJ女叫柔情似水呀......係咪坑洰水嗰隻呀   
係又神聖又天然嘅露水ar
原帖由 wongjj 於 2008-11-14 07:06 AM 發表

係又神聖又天然嘅露水ar
嘩.....咁嘔嘅嘢你都講得出口.....
你品賞過呀.........
原帖由 DOBI 於 2008-11-14 07:09 AM 發表

你们两个都好变态啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-14 07:31 AM 發表
你们两个都好变态啊!
你很驚嗎????/一陣就去揾你
你地玩狗patpat
原帖由 DOBI 於 14/11/2008 07:09 發表

我的jj girl is 高貴j~~ of 'coz 要有番咁上吓嘅露水才配用黎形容佢la
原帖由 dicksonkhan 於 14/11/2008 07:31 發表
你们两个都好变态啊!
boss~~~最緊要你話jj girl 可愛先la
原帖由 rrliew 於 14/11/2008 07:40 發表
你地玩狗patpat
是欣賞