返回列表 回復 發帖

大牛....

dobi  ..你只狗呀

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
咬咬.....你真係POST咗出嚟呀
原帖由 DOBI 於 2008-11-20 12:09 發表
咬咬.....你真係POST咗出嚟呀  
是呀 下次你有什么..PIC POST 不到.E.比我.我帮你POST
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
POST  D  去我鋪頭呀......BB還BB......呀.....
我要介紹下大牛細個時係咁架......WONGJJ都未睇過呀

回應 DOBI 第 4 篇文章

OK.NOW RR COME
原帖由 rrliew 於 2008-11-20 12:21 PM 發表
OK.NOW RR COME
:tu02: :tu02: 好多謝你呀:tu02: :tu02: :tu02: :tu02: :tu02:
仲有好多....大牛BB....想呀
佢細個同而加完全唔似樣......
rr, 你最好 Resize 將相片, 否則太大, 會睇唔哂呀!
原帖由 DOBI 於 2008-11-20 12:28 PM 發表

:tu02: 好多謝你呀:tu02: :tu02: :tu02: :tu02: :tu02:
仲有好多....大牛BB....想呀
佢細個同而加完全唔似樣...... :oni ...
我想睇呀!

回應 DOBI 第 6 篇文章

你.e 比我啦
原帖由 manyiu 於 2008-11-20 12:29 發表
rr, 你最好 Resize 將相片, 否則太大, 會睇唔哂呀!
manyiu 咬咬不会呀
原帖由 manyiu 於 2008-11-20 12:30 PM 發表

我想睇呀!
仲有好多大牛D傻瓜仔相呀
最尾嗰張係因為大牛唔敢落樓梯.....所以坐咗喺到傻傻下

回應 DOBI 第 12 篇文章

你不会抱它吗
原帖由 rrliew 於 2008-11-20 12:46 PM 發表
你不会抱它吗
佢差唔多成6個月大先敢上落樓梯呀 好蠢呀

回應 DOBI 第 14 篇文章

是你的错. 你无教它