返回列表 回復 發帖
时间要到咯。。。 我提名。。。
tingx2...(猪猪)
bmoon1977...(金仔)
walala....(老4)
1. G gor gor (Geai)
2. Dobi (devil)
3. 自己得嗎?? 唔得就投my boss dicksonkhan (dick dick) la
多谢各位的提名!!!
成绩请睇第一页

原帖由 tingx2 於 2008-11-28 09:37 PM 發表
各位兄弟姐妹。。
最受欢迎的头10名已经出炉!!

1. mickeybblim (靓婆婆)
2. wk.hoo (活死人)
3. dicksonkhan (小白)
4. CC517 (外形猫)
5. nicnic1161 (靓护主)
6. qqbubu (不眠人)
7. cammy8080 (靓靓三嫂)
8. sweet_cherrie (可爱y ...
收到!miaomiao听日接棒!!!

(9am开帖,请大家记得捧场!照旧我会比他“升天”咔啦!!
原帖由 tingx2 於 2008-12-1 09:51 PM 發表
多谢各位的提名!!!
成绩请睇第一页
野.......................我說話正正經經~~~都唔識得吹水..嘻嘻

左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-12-2 04:48 AM 發表

野.......................我說話正正經經~~~都唔識得吹水..嘻嘻
哈哈哈,大家同事一场,都知你系吹得之人,吾好甘谦啦.....
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-2 05:05 AM 發表

哈哈哈,大家同事一场,都知你系吹得之人,吾好甘谦啦.....
MM, 係咪應該再設有"我猜我猜我猜猜猜"....猜中頭,二,三名的prize呢?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 tingx2 於 2008-11-28 02:37 PM 發表
各位兄弟姐妹。。
最受欢迎的头10名已经出炉!!

1. mickeybblim (靓婆婆)
2. wk.hoo (活死人)
3. dicksonkhan (小白)
4. CC517 (外形猫)
5. nicnic1161 (靓护主)
6. qqbubu (不眠人)
7. cammy8080 (靓靓三嫂)
8. sweet_cherrie (可爱yamyam)
9. ckhooi74 (伟大的辉哥)
10. tingx2 (衰猪一只)

*明天将会开一个投票帖给大家投票。。请多多支持!!
有提名既個個都實至名歸
点解潜水既无架
原帖由 rrliew 於 2008-12-2 06:59 AM 發表
点解潜水既无架
我也不知道,为什么我都有份?我都去潜水了一个星期啦!!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-2 08:45 AM 發表
你潜水才一个星期啊,你一路来也是很厉害吹的
原帖由 sweet_cherie 於 2008-12-2 05:41 AM 發表

MM, 係咪應該再設有"我猜我猜我猜猜猜"....猜中頭,二,三名的prize呢?
辉哥, 点睇吖?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-2 08:45 AM 發表
潜水之前的吹水就已经淹死我们啦...
这次镬得投票的朋友是由你们的好朋友提名出来的。。
所以不必怀疑自己的吹水实力。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-2 09:37 AM 發表
这次镬得投票的朋友是由你们的好朋友提名出来的。。
所以不必怀疑自己的吹水实力。。。
辉哥说得对~
不过我也没想到我也会入榜~