返回列表 回復 發帖
原帖由 byeiln 於 2008-12-7 02:08 PM 發表

娃娃...我冇影過裸照喎
失覺曬~~~小弟叫做Ricky~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 rrliew 於 2008-12-7 02:19 PM 發表

我記得你啊  
我問亞包之嘛 關你事呀
原帖由 rrliew 於 2008-12-7 02:22 PM 發表

那不要了, see u at monday...bye
算你知驚
原帖由 DOBI 於 2008-12-7 02:15 PM 發表

亞包.....記得我嗎?????
我梗係記得你啦 ^^...不過無啦啦俾人屈影裸照就有d無奈囉
原帖由 yiyianki 於 2008-12-7 14:19 發表
仲要過左咁耐...冇啦啦講返包包,,,,
他身痒挂..
原帖由 yiyianki 於 2008-12-7 02:17 PM 發表
hihi包包,,,,好耐冇見..........
好耐冇見喇娃娃....做乜話我影裸照呀
原帖由 rrliew 於 2008-12-7 02:18 PM 發表

我点知边个搞事啊
咁你要幫我查下喇...哈哈
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-7 02:22 PM 發表

失覺曬~~~小弟叫做Ricky~~~
NICE TO MEET YOU....BUT呢度冇脫星睇喎
原帖由 byeiln 於 2008-12-7 02:25 PM 發表

我梗係記得你啦 ^^...不過無啦啦俾人屈影裸照就有d無奈囉
吹水區就係是非地啦
咁你去邊到玩多呀
原帖由 DOBI 於 2008-12-7 02:33 PM 發表

吹水區就係是非地啦
咁你去邊到玩多呀  
而家有時會玩FACEBOOK既...不過公司比較忙...所以都冇乜點玩
原帖由 byeiln 於 2008-12-7 02:30 PM 發表

NICE TO MEET YOU....BUT呢度冇脫星睇喎
非禮勿視...... 施主你誤會了!~~~~~~nice to meet you too~~~~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-7 02:38 PM 發表

非禮勿視...... 施主你誤會了!~~~~~~nice to meet you too~~~~~~
NICE TO MEET YOU 2
原帖由 DOBI 於 2008-12-7 02:23 PM 發表

我問亞包之嘛 關你义事呀   
嘩~~~你好惡呀~~ 驚驚
原帖由 yumiko123456 於 2008-12-7 14:41 發表

123456 dobi 好恶死架
我闪啦.. 唔系等阵她又..xxxx 我架啦..
原帖由 yumiko123456 於 2008-12-7 02:41 PM 發表

HA HA HA....DOBI....就係咁惡死...... 邊個敢蝦我
HA HA:hahahaha: HA.............