返回列表 回復 發帖

2008年歡樂滿東華

,  描述: 1878333 (130條線)
又係一年一度既歡樂滿東華籌款夜了,,,,
大家有冇打去捐款呀,,,???

多多益善....施比受更有福,,,,
捐多少都是隨心,,,,

希望個個都可以樂善好施,,,
捐多少少出黎,,,幫助下比我們更有需要的人士啦~~~

捐款熱線 : 1878333 (130條線)
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
马来西亚不知道可以捐吗!
雖然依家金融海嘯.....
但係呢個世界上比我們更希需要人幫助的人....
所以我都打去捐返少少,,,,

可能幫唔到d咩....但施比受更為有福,,,,
我都想為自己積多d福 ^^
原帖由 qqbubu 於 2008-12-14 12:36 AM 發表
马来西亚不知道可以捐吗!
哈哈...真係唔知喎,,,,
係唔係應該打 IDD ??? 卡卡
有心就已經好足夠了 ^^
捐比我就差不多
原帖由 sos924 於 2008-12-14 01:04 AM 發表
捐比我就差不多
發下夢啦你,....
成日都淨係識諗呢d野....抵你冇得發達,,,,
我捐左幾廿萬啦

原帖由 I粒money 於 2008-12-14 03:49 PM 發表
我捐左幾廿幾萬啦
請問咩叫 "幾廿幾萬" ????
Hope to donate some but I am from Malaysia. Anywhere, I will support this charity program mentally! Good Luck!
捐tvb$得唔得啊
原帖由 yiyianki 於 2008-12-14 04:15 PM 發表

請問咩叫 "幾廿幾萬" ????
打多左隻字tim
原帖由 I粒money 於 2008-12-14 04:39 PM 發表

打多左隻字tim
哈哈,,,,等我仲以為咩係幾廿幾萬,,,
原帖由 syu 於 2008-12-14 04:26 PM 發表
捐tvb$得唔得啊
捐比我就得,,,,哈哈