返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2009-1-1 09:03 發表
rr 祝你 新年快樂, 事事如意!
             2009 年唔做潛水怪!
                           事業一飛沖天!

manyiuthis post  rr 为你开架。。
原帖由 manyiu 於 2009-1-1 09:09 發表

rr, 終於出黎啦! 2009 有乜野大計呀? 祝你日日開心!
见到你咪出来囖 manyiu..play msn 吖
原帖由 真爱难求 於 2009-1-1 09:09 AM 發表

我嚟度都係31晚上
happy new year
真愛, 我地會唔會係同一個國度----加拿大?
原帖由 rrliew 於 2009-1-1 08:50 AM 發表

good morning
good morning to you too...
~~~孤独是一种情调...有时比承诺更可靠~~~
原帖由 rrliew 於 2009-1-1 09:14 AM 發表

见到你咪出来囖 manyiu..play msn 吖
唔得住呀!我吃飯啦!
原帖由 manyiu 於 2009-1-1 09:15 AM 發表

真愛, 我地會唔會係同一個國度----加拿大?  
係啊!!我係多伦多啊!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 jasonlcs87 於 2009-1-1 09:16 發表
good morning to you too...
happy new year..
原帖由 manyiu 於 2009-1-1 09:17 發表

唔得住呀!我吃飯啦!
吃飯 ok..la next time la
風大路過~~入嚟賀賀!!

HAPPY NEW YEAR !!    
原帖由 真爱难求 於 2009-1-1 09:21 AM 發表

係啊!!我係多伦多啊!!
得閒飲茶~~    去「名門」
rr

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
最紧要想前望,08年过佐去啦,无论好定悟好,都悟需要记住了
祝新年快樂ar

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 yumiko123456 於 2009-1-1 12:32 發表

得閒飲茶~~    去「名門」
不如去{7 喜}
1-1-2009过咗啦..