返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 12:49 PM 發表

张相被人移走啦...
嘿嘿。。。我有独家相。。。要看的考验pm我。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 jclai 於 2009-1-6 12:49 PM 發表
你变成好聪明了。。
我一直都好聪明。。。只是我扮蠢来就你啫。。
原帖由 devil2007 於 2009-1-6 01:22 PM 發表
是啦..... 純粹因為人身安全考量﹐唔好介意啊 ^^
唔阴功!!!没问过我地的意见就自己搬。。你信唔信我四围当街招咁来贴了啦?!
原帖由 jclai 於 2009-1-6 12:46 PM 發表
我会喂hamster吃。。
我叫 hamster 咬你!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 tingx2 第 78 篇文章

咁您夠冇征求當事人既同意啦........ 告您架.....
原帖由 devil2007 於 2009-1-6 02:11 PM 發表
咁您夠冇征求當事人既同意啦........ 告您架.....
哈哈哈。。俾人影了就要预左俾人四围贴
鬼叫你地呢期红啊??

回應 tingx2 第 81 篇文章

咁下次唔出席活動了
原帖由 devil2007 於 2009-1-6 02:39 PM 發表
咁下次唔出席活動了
你咁来威胁我?!
為何相片放咁少,相片放多D,
看到相片一個一個吹,吹到佢地爆為止.
*****"一日之計在於晨  東西南北  橫衝直撞"*****
*****"一年之計在於春  東西南北  大地回春"*****
              大家支持"武術聯盟討論區"多謝
uncle..uncle
原帖由 wong5291 於 2009-1-6 05:45 PM 發表
為何相片放咁少,相片放多D,
看到相片一個一個吹,吹到佢地爆為止.
不就是... 才放那么少相上来... 让他们看看我们吃东西是的开心样嘛...
珍惜四人帮。。。
原帖由 devil2007 於 2009-1-6 02:39 PM 發表
咁下次唔出席活動了
你信唔信我将你既车牌发晒俾全 klang valley 既 call man 吖嗱?
原帖由 vwwo 於 2009-1-6 07:19 PM 發表

你信唔信我将你既车牌发晒俾全 klang valley 既 call man 吖嗱?
靓姐,你发吧...
珍惜四人帮。。。
你们的聚会好热闹~

我们没那么多人~
原帖由 xinxian 於 2009-1-6 07:27 PM 發表
你们的聚会好热闹~

我们没那么多人~
你们的在那里... 没放照片上来看看吗...?
珍惜四人帮。。。