返回列表 回復 發帖
原帖由 hihihuhu 於 2009-1-23 11:13 PM 發表

佢咁好吖

不是說  裁員捲捲來嗎
佢咁勤力,應該升官又發財啦。
原帖由 hsl-1 於 2009-1-23 23:13 發表

果然勁呀,將三奶收到咁低,係邊個來呀,介紹吓啦,多個老笠對像嘛
俾我抽乾抽淨啦

冇你份  
房  @.@  
原帖由 hihihuhu 於 2009-1-23 11:17 PM 發表

俾我抽乾抽淨啦

冇你份  
你抽油水啫,我笠錢嘛,你有俾家用的

回應 hsl-1 第 378 篇文章

bbb1999 大把俾你抽啦        
房  @.@  
原帖由 hihihuhu 於 2009-1-23 11:35 PM 發表
bbb1999 大把俾你抽啦        
bbb冇你咁有錢嘛,而且你仲有亞大(KISA)支持,又唔係笠亞大,笠亞三啫

回應 hsl-1 第 380 篇文章

Love亞大?
咁好??
Kisa~
我都整返個234先~~
Kisa~

新年快乐、大吉大利、恭贺新禧、万事大吉!合家欢乐!财源广进!恭喜发财!奔腾前进!年年有余

天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
原帖由 ijk321 於 2009-1-24 03:34 AM 發表
我都整返個234先~~
頂唔頂得順先
原帖由 ijk321 於 2009-1-24 03:34 AM 發表
我都整返個234先~~
你的亞大是 h、亞二是 i、亞三是 h、亞四是 u,不外如是啫,還是得一個可以笠
祝大家,一帆風順、雙龍搶豬、三羊啟泰、四季發財、五福臨門、六六大須、七星高照、八方來財、九運當頭、萬事十全十美!

你要去死唔通我唔比你去咩!
祝大家 新年快樂 一帆風順 大吉大利 萬事如意
恭喜發財﹗新年快樂﹗
恭祝我的廚房全體仝人:闔家平安﹗今年發大財﹗家族一年強過一年﹗來年更紅更火﹗
到訪的朋友:萬事如意﹗大吉大利﹗步步高陞﹗
:011: :011: :011:
大家好過年了     
房  @.@  
原帖由 hihihuhu 於 2009-1-27 09:29 AM 發表
大家好過年了     
good morning, do you have make a good new year dinner in your 房?