返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

本帖最後由 di0208 於 2021-10-24 10:31 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, U8 m- e0 d8 _' x7 u& P7 j- t
www.tvboxnow.com- M" o  Q* S! a# i% P: }
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
1 @8 J" x, {2 ?+ G( l* b, S* Ctvb now,tvbnow,bttvb弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
0 X2 m( ]. z6 }* {2 \7 N! M# wtvb now,tvbnow,bttvb弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
& o* v5 Q' `3 U1 ~: T7 Y& nwww.tvboxnow.comdi0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
公仔箱論壇0 {( N$ Q9 F8 y5 n
我都唔識什么花, no problem 啦 !公仔箱論壇& z& o( y) v6 W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 J- W& q- o  l3 b
我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: f* e9 P' D: D* I4 ~. E
公仔箱論壇1 k2 A% w" ]$ j2 J6 q2 D) w
, T  x% f8 ~; A; ?! E2 {, ]

# U2 D" i5 D- B& F4 r3 z! ^4 ~; a公仔箱論壇
) B& A7 M, i: ~8 ]公仔箱論壇
( a0 ], S: G: |0 c

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 20214 n- ^, I8 j  E( m0 K& }; M

2 b, q/ m) @. ?0 S1 w4 h1 o公仔箱論壇5399231www.tvboxnow.com- o" O9 ^. e5 i; Z
www.tvboxnow.com1 i) M+ s5 p- ^6 X5 h
5399232公仔箱論壇  @7 i2 N9 A- F

, Y7 E; P8 \/ a$ w/ s  D: A公仔箱論壇5399233
* f4 L5 _6 G" W' J) kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。manyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
6 N: z7 ^/ ~7 Ytvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com4 ]/ w: x* a" ~+ l  a$ |2 d2 E

0 w- i* p, H* H& t嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
" C2 I7 i' I& P: Q  j* _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- F- p5 [- A' M公仔箱論壇
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享公仔箱論壇+ t' H. ^0 @9 Z% t+ a5 B# o
公仔箱論壇; @1 x0 m7 `5 o5 s8 E

0 V  ?" A+ K0 `6 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
: |& q3 o. @9 b; Y- L, [7 M8 r$ u公仔箱論壇di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
- n- {/ {" s, i2 ^. G公仔箱論壇係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
, H: i5 b! M( j4 P& W- T8 l

: d6 {& m5 Y* Z  u& cwww.tvboxnow.com最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!tvb now,tvbnow,bttvb0 s, W% \# I' R, s1 Q

2 {$ r; d/ p- V4 C
( W) b9 M( h$ n) j9 S/ \6 c
: w. T- Z4 _% L6 V公仔箱論壇我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

tvb now,tvbnow,bttvb2 i7 D: m" A0 d( ]! B4 ]; Q
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左.../ A# h% M* O4 f. {' U4 Y3 F

: A; {# n. n+ b6 W* ^6 t* Q! zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!. S) O  n# ?/ f4 F. J8 z
4 T4 [' ~# [1 B7 c. R( X' T6 M/ d0 d; Z
( z# |4 t# V, Z3 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我家門口的楓樹! ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* g: B* e/ D- K  a. y
manyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
1 }1 j$ {5 `5 x$ q公仔箱論壇di0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
, X0 S2 S- y/ w9 A1 ptvb now,tvbnow,bttvb
9 K8 n0 t. p6 l- J3 X; |
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!8 Y. |. K. V1 [6 f  h* a
manyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
) E7 c* {2 j  @5 k: n1 k' f. dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
7 S; X, e6 i4 p: yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb- }# ~4 k! t  _! ~5 `
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
; R* j; Q5 T, i2 S4 ywww.tvboxnow.com
* ~0 F; Q5 V# ^& _8 m) {7 v+ K4 [: ?tvb now,tvbnow,bttvb
( f+ ]# Q" M. M' w* m: ?6 v3 kwww.tvboxnow.com
5 U2 U1 v  W; G4 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; |3 c) [9 U  B# ?+ M楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
7 y5 C0 M$ X6 o- ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ B' E7 d; k5 H2 [tvb now,tvbnow,bttvb我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
3 C1 C% T( w9 |公仔箱論壇公仔箱論壇/ Q/ B3 S' V" \7 L
0 H4 r) V# ]$ D9 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb1 K( d3 b* b) F; l0 @7 f( m: R9 U
5405106! u' j$ l; Q0 l- n" W; V
di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
  C, `3 R1 u5 n9 M, u% Nmanyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~