返回列表 回復 發帖

nicnic1161 -------------------2月12

,  描述: 生日快樂.............YAEHHHHH
2月12号NICNIC1161
             生日快樂....................
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• rrliew

你2月12号生日吗
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-2 03:54 PM 發表
你2月12号生日吗
NICNIC係咋.....佢幫人開POST又冇寫自己....我咪開比佢開心吓LOOO.....

回應 DOBI 第 3 篇文章

你忘记啦..他是12月2号啊

之前他的爱人开过生日楼比他
祝nicnic生日快乐。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
http://www3.tvboxnow.com/thread-533128-1-5.html

公仔箱論壇 » 有傾有講吹水區 » 祝NicNic生日快乐!
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-2 04:08 PM 發表
你忘记啦..他是12月2号啊

之前他的爱人开过生日楼比他
我擺嗚嚨.......HAHAHA
  講低你地既生日~(keep updating 佢係LEE到係咁寫架
点都好啦,好多谢DOBI一份好意,多谢你啊DOBI

評分次數

• YUYUME

原帖由 nicnic1161 於 2009-2-2 04:17 PM 發表
点都好啦,好多谢DOBI一份好意,多谢你啊DOBI
邊日先係真架............
大佬真幸福, 有那麼多靚女關心 & 留意.
外星貓E生
原帖由 DOBI 於 2009-2-2 04:20 PM 發表

572649邊日先係真架............  
我喺12月2号啊
真喺好开心有你关心
原帖由 CC517 於 2009-2-2 04:20 PM 發表
大佬真幸福, 有那麼多靚女關心 & 留意.
你唔羡得咁多架啦
原帖由 nicnic1161 於 2009-2-2 04:22 PM 發表

你唔羡得咁多架啦
恨下都得卦.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2009-2-2 04:24 PM 發表

恨下都得卦.
可能哩排行紧桃花运