返回列表 回復 發帖
星期一應該有份工見
lhy92725 發表於 2016-2-26 03:27 PM
又多個機會是。 祝貓貓好運。
KEN兄早晨,近來都很忙,不知有否錯過你這的活動沒有?
巧開來 發表於 2016-2-26 08:45 PM
開來兄晚上好的你今次冇錯過。
ken掌門 晚上好! 早安!
smcorange 發表於 2016-2-26 11:06 PM
橙兄早晨.
掌門  下午好
hungyu 發表於 2016-2-27 04:07 AM
隨意兄晚上好.
掌門 早晨
free2penny 發表於 2016-2-27 09:17 AM
天后早晨.
掌門今晚有咩食啊
lhy92725 發表於 2016-2-27 09:41 AM
貓貓早晨. 今晚好好餸: 鹽焗雞, 酸菜煮鯇魚, 清蒸日本小南瓜等.
祝大家週末好!
武當派慶祝2000頁派禮活動
由29950帖至30049帖止.

下面幾位朋友於活動其間到訪咗本派, 每位得到本派送出$20,000,000加上每帖$2,000元!

lhy92725
hungyu
smcorange
chan200308
yxx01
Pedestrian_A
free2penny
mnb1123
ob51330
巧開來
satoshi23
gracechanstuart

訪客總發帖數每帖$2,000加上$20,000,000
lhy9272564101282000032820000
hungyu653130600021306000
smcorange9519000020190000
chan2003081687337400023374000
yxx0149599000020990000
Pedestrian_A2188437600024376000
free2penny18637200020372000
mnb1123535107000021070000
ob5133023446800020468000
巧開來39579000020790000
satoshi231305261000022610000
gracechanstuart1050210000022100000

以下係派奬詳情:

[td]

時間支出收入操作
gracechanstuart3 秒前TVB 22100000 元
積分轉出
satoshi2329 秒前TVB 22610000 元
積分轉出
巧開來60 秒前TVB 20790000 元
積分轉出
ob513301 分鐘前TVB 20468000 元
積分轉出
mnb11232 分鐘前TVB 21070000 元
積分轉出
free2penny2 分鐘前TVB 20372000 元
積分轉出
Pedestrian_A3 分鐘前TVB 24376000 元
積分轉出
yxx014 分鐘前TVB 20990000 元
積分轉出
chan2003086 分鐘前TVB 23374000 元
積分轉出
smcorange7 分鐘前TVB 20190000 元
積分轉出
hungyu8 分鐘前TVB 21306000 元
積分轉出
lhy9272510 分鐘前TVB 32820000 元
積分轉出

多謝大家!
如果沖菜蒸鯇魚我會中意D
lhy92725 發表於 2016-2-27 12:12 PM
貓貓晚上好. 咁我地又未試過喎.
冇噹噹掌門 晚上好
chan200308 發表於 2016-2-27 01:01 PM
灌水王晚上好.
掌門已經就寢了
lhy92725 發表於 2016-2-27 01:45 PM
尋晚好早瞓, 因為今朝未天光就要起身載我老婆去返工.
唔中意酸菜嘅酸咸的味道
沖菜咸得黎香嘅,所以幾好
有時我就用欖角蒸
lhy92725 發表於 2016-2-27 09:50 PM
我地中意用沖菜或梅菜蒸豬肉, 但就未試過用黎蒸魚. 欖⻆我地都好少買. 應該幾好味既喎.
多謝掌門獎金
free2penny 發表於 2016-2-27 02:27 PM
天后晚上好.
甘即系好早有咖啡飲同買佐早餐啦
lhy92725 發表於 2016-2-27 09:53 PM
咖啡就飲咗啦. 不過仲未買早餐. 出門嗰時太早仲未有早餐賣.
多謝掌門慶祝2000頁派禮獎賞
mnb1123 發表於 2016-2-27 02:49 PM
mbb兄早晨.