返回列表 回復 發帖
前幾天出去玩時候 真的求神不好下雨
好彩下雨的時間都在夜間 早上 下午在外玩 晴天 但好熱
在環球影城 排隊玩 都已經排到滿身汗
環球影城其實有咩玩啊
lhy92725 發表於 2015-5-6 10:23 PM
玩D過山車 一些電影主題游戲 和看3D 4D等
水上活動 和 四週圍影相...但也沒有我想象那麼好玩拉...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
係囉,應該 POST 吓 D 相呀...
kingsleyyu 發表於 2015-5-6 10:31 PM
去那天事公假好多人 本來是看有Furious 7主題才去看
點知要影像都要排隊 之後只好去玩其他玩的東西 排隊都排到傻
那個3D Transformers 排隊的人長到...
去這樣得地方還是不要公假去和別人爭 不值得
等平日人少才自己去玩 不用等那麼久
即系好似老鼠樂園果D甘
lhy92725 發表於 2015-5-6 10:39 PM
disney應該比較大
環球影城只是新加坡sentosa的一小部分
所以裡面玩的東西 也不算多
等報紙之前講 Transformer 幾靚幾型咁...
kingsleyyu 發表於 2015-5-6 11:13 PM
坐飛車 看3D 裡面畫面有打斗 車車刺激旋轉飛來飛去
貓貓 下午好
貓貓 傍晚好
貓貓 晚上好
貓貓 & kings 大家晚上好
貓貓 早晨
我都冇睇呀,香港D戲院3D就貴到飛起...
普通都好似過$100,如果IMAX好似Isquare 好似差唔多$160...
所以都係等碟算啦...
kingsleyyu 發表於 2015-5-10 10:12
我上個幾個星期已經去看IMAX的 不錯算值得
沒看過IMAX 感受下也不錯 看動作英文片 我都會去電影看 感受下
至於廣東片 在家看DVD好D 省錢
我怕睇3D,會頭暈
lhy92725 發表於 2015-5-10 17:16
有近視戴眼鏡的人可能會頭暈...
買了SMART TV 家裡也能帶眼鏡看3D
貓貓晚上好