返回列表 回復 發帖
咁多忘年戀
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
www.tvboxnow.com- J. L1 E4 G& u) a5 a( N" f
2954357公仔箱論壇  ?  n* z# @5 H, q6 e
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........& t9 s5 X  C1 U: m4 X: h3 x6 K
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
公仔箱論壇$ b* M$ |" H3 B" x

1 P/ Z0 D; p- o8 U3 D1 _www.tvboxnow.com佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水
' z3 C7 v# c( X* CSicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
* ^! b7 x' \( [6 W% j( A, E. PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! h$ T5 x. K; E# t' ^/ ]9 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
tvb now,tvbnow,bttvb  I2 M6 U& z9 d, p7 m# B! [
唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
$ r4 R  }0 }- b0 O$ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 F1 w: s8 U- g: N) s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 G" v% ~0 j# Y  }  H) w
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* I9 ?0 S: Y7 i2 f5 B$ @# H
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
  i. m( I8 v: M6 h4 A' C+ smnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
" v4 R2 Y3 V. U; D5 K) z公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' @& y) L7 k  }6 c0 |
我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
www.tvboxnow.com. W/ p: W) y" x" ?9 `% O

0 G  F2 C: R4 S) Q& Btvb now,tvbnow,bttvb2955088www.tvboxnow.com* b# u# `' z0 Y: A2 {- |( d( C
咁正!
/ O$ m+ A& S1 F% [$ Q; x1 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 y" k* z2 b+ \8 K  v0 V# p, \
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
+ ~# Z, B- d( V) E
) F0 h- g( v" H
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
2955786TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ]! @1 L& r  n3 D9 Z  ?/ ?
tvb now,tvbnow,bttvb( z! i, {5 Y' r
6 v" b1 _# k" S3 F/ W
; t, b7 j, d# x* m0 ~1 Y+ U7 _( u粱琤做「福贵人」時個樣清新淡雅,同阿佘比真係一啲都唔輸蝕架。
. D4 T2 ~& v. E; _7 b2 n8 ^( q  r  pwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-9 03:41 PM
www.tvboxnow.com& n! p' E9 F  X# j8 Y# w

. T: V$ t: z3 B  c% X/ p梁琤除咗對眼有少少好似豆雞眼, 佢個樣好明顯靚過阿佘喇! ... 不過呢套劇佢好似無咗豆雞眼咁喎
1 C+ H, Q: ]: y# C+ d  S, V& Qwww.tvboxnow.com子珊個樣老誠而啓華又幾襟老喎,唔算太重架啦。tvb now,tvbnow,bttvb# q# ^% U, j2 v8 k5 M# L% U
遲啲Mary姐同張繼聰嗰啲就真係重囉...
; d# J. z9 `: r- f2 ^leekwoklam 發表於 2014-10-10 03:01 PM
' `* s( _; t4 l- D5 Ytvb now,tvbnow,bttvb
) k6 N* D& r0 U7 z朱千雪呢pair先至唔襯... 我個人就好覺黃德斌個樣江湖味好重.. 似黑社會多過似上流社會啲人.. 仲要扮紀律部隊.. 巧驚.. 朱千雪個樣點睇都唔似會鍾意古惑仔喇... 更何況係江湖佬 ..www.tvboxnow.com( E+ ^6 }5 h3 X# ]: M( Y
講番呢套劇.. 我只係睇咗一集.. 但睇你地啲comments.. 好似播咗成星期, 劇情都入唔到題咁喎... 一味感情線.. 係咪懲教署做野勁悶, 所以啲人成個腦都只係女人同男人呀??.. 聽你講.. 仲會有張繼聰呢pair, 未睇已經想嘔呀.. 點算??
其實忘年戀如果男大女細... 响社會係比較多人可以接受.. 可能女人好易老卦... 又或者太多契爺呢啲人喇... 正所謂男人到幾歲都係鍾意below30架喇... 由其老咗...
: X3 `/ X9 K! |: I* w  X. c! r3 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 v% a/ \* Z- y3 D% H& Wtvb now,tvbnow,bttvb講番呢套劇劇情吖.. 我啱啱聽咗第二集... 我覺得好奇怪.. 乜啲監獄嘅休閒活動地方無cctv架咩??? 點解奀仔比人引誘take drug會查唔到咁奇怪架??
2959588公仔箱論壇# R. l' v& M) e" `+ y' o
最近睇子珊「咋嬌」嘅演岀都唔少,大家有冇小小「滯」呢?
4 m$ h. d2 s% J4 vleekwoklam 發表於 2014-10-14 05:42 PM
/ t# H6 J* _" j, S7 k; K
; U! |6 x0 K" q5 F$ J$ ~tvb now,tvbnow,bttvb佢呢幅相好得人驚.. 好似塊面就快裂開咁
www.tvboxnow.com, {, B7 ]7 t, O1 U( w
企係無記班編劇.編導嘅立場叔侄、父女戀真係小兒科,現實社會有82歲娶28歲。但作為觀眾嘅我哋一套劇咁多「忘年戀」真係有D頂唔順8 p* P2 |( J8 L$ W9 i- ~1 R# `
mnb1123 發表於 2014-10-15 01:22 AM
0 Q3 C1 N; J/ K* j9 q: e+ A# E公仔箱論壇
% m) o4 G7 I. o5 m" F- MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最頂唔順係朱千雪呢pair...女嘅太靚太young ... 男嘅太醜太老... 主角呢pair還可.. 男主角都曾經靚仔過嘛.. 女主角又唔係太靚
" `% M  G- i. k: E6 @5 v# O公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb# ]  C: w* b+ R0 t3 @
呢對,我又咁睇,照睇宜家劇情都未講到男對女有感覺,女又察覺自己鍾意對方...
7 k% Z" u1 ^% }4 j6 _6 K! Ztvb now,tvbnow,bttvb男上司女下屬一齊做嘢,作為前輩悉心教導,未必有乜嘢非份之想,鍾意唔等於愛,: I2 K5 P" x! s% q( v3 S
朱千雪的表現令人眼前一亮,神情得意,由以嘟起上唇果時,係有 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 {" A7 |3 f  e) C4 k
金田Sam 發表於 2014-10-16 04:04 PM
- M5 L7 Y2 g* @9 z
公仔箱論壇: F: @7 [! _$ M4 \+ K$ G& r
話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 v. \: E' A1 a) ?) M

2 Z$ m0 _' P, w* O講靚心頴真係唔算,得得意意咁囉。
" R  y, s( ^5 Y9 ]德斌個樣殺氣大,做犯人的確幾似嘅。
# c. P! t. S  `9 }9 x! Fleekwoklam 發表於 2014-10-18 04:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 ^, I" R& B4 u# ?8 Q7 s
- c4 l: H7 a! B$ D5 K! S8 ?; y
我咪話佢個樣江湖味重囉.. 同朱千雪邊度襯呀!