返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb, J" v) R( s0 \
咬咬兄你好, www.tvboxnow.com$ P5 c& p6 c3 V* E7 t
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
5 O; G, Z; G( L- ^4 [; d6 ztimmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
8 \9 r' C* ~7 j9 f: Z  YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ^  z9 Q& o, x% f4 o+ Z9 H  D1 }
timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
豬腸
6 _( P& s. T$ w2 q# cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。# |' m0 v/ Q# ~; S$ t9 D# F
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?# X4 t0 \# U) o. d/ S6 m  S( s4 X
leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
' y* p5 r* m3 E/ j/ Y& \9 V. c- {$ e0 M: _
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. www.tvboxnow.com% X9 o' u3 N: Z, X$ g7 N0 ~
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食
# v$ |1 i8 w# Etvb now,tvbnow,bttvb! b& e! l1 ~" A# _4 Y$ T+ `
因住食肥你呀大文細佬,有樣野想問,美國嗰便有無香港咸魚賣架?www.tvboxnow.com: s$ s0 n0 }' l% l7 V! ?$ ]7 ~
leekwoklam 發表於 2014-3-3 07:21 PM
0 g/ |* d6 g0 x( K! [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 T, N& U1 d* y
已經好大個肚腩( |; d5 }% n9 p/ Y/ c0 K5 b
www.tvboxnow.com# v$ K% A  a( P! b& ?( w9 D; X: i
有咸魚買呀, 不過包裝得密不透風, 但好似係大陸出架喎, 我唔係咁清楚, 要問下媽咪先
戲中天寶賣咸魚包,大文細佬你可想...開一檔賣咸魚魚蛋,可能會受歡迎過高天寶D包喎!
8 \# A0 C7 o  h0 n: p  m) A% E5 qwww.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2014-3-3 11:47 PM
9 X0 `, a! R6 C( C  I# i
& s: e2 @/ q; ]" h; i7 C
呢度無香港咁好食嘅魚蛋架
timmaxsing ,歡迎加入會客室講呢講路......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ^7 q7 Y: T* S8 S5 Q+ K5 N
不如將咸魚包餡做成咸魚味魚旦吖。, v! D2 U$ f3 s$ I8 h3 C/ c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 M8 A) I6 L9 X! {/ H  T
2686782公仔箱論壇* l* \( g7 I/ O; _* o- R! m$ b
timmaxsing、大文細佬同各位網友,送上旺角咖喱魚旦,請笑納.....  ...
- m* [) N4 t& f4 ^& F3 zwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-3-4 11:36 AM
0 R: f# d2 @( S! l* y% jwww.tvboxnow.com公仔箱論壇' l! g  R0 Z. l7 @3 @* }2 C8 t) ~
引人地 無得食
本人"J神"送上一鍋麻辣咖喱魚蛋給大家食 及一起睇"食為奴"
. E% w5 S7 R% J( ?2 w3 b; etvb now,tvbnow,bttvb2686791
, p; R' T6 |( Y) M# ?公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-3-4 12:00 PM
6 P5 ^) T$ I: c0 x
. F) u; u+ q5 o" k5 C公仔箱論壇J神兄, 乜e+香港有呢啲勁辣魚蛋食架??  你同leekwoklam一樣好衰架, 我無得食呀 好想食
其實帖內嗰啲相,兩位阿姐只有5、6成似,如果你地有其他相關照片不妨上傅分享吓吖。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( H, F3 B2 E" d- @8 W3 R
" T1 S2 |, |, t7 U+ h' A7 @! gleekwoklam 發表於 2014-3-4 04:00 PM
, f, N. t4 p% Q, Q, ]( N  R& s
+ Y7 }1 R$ B% Y- ]1 w( J# k* `
觀月靚啲! 起碼對眼靚過萬綺雯!
啱!萬綺雯眼神較弱,身體語言之中聲線及眼睛有弱點有時真係幾影响演出。公仔箱論壇  P% }& F! i& L! W# Y
觀月阿里莎的確高唔止一班,有人提醒我,其實如果論靚腳,阿里莎都贏蚊蚊少少,因為阿里莎曾獲日本2007年 Parcassio美腿大賞30歲代表,有相 ...
' n, D( u% x) F6 j& K6 }6 g8 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-5 12:34 PM
) n5 a, ?. K- ?% I, F
8 q: \6 H2 S1 c1 y5 k其實唔知道邊個係觀月, 未睇過佢啲戲, 但單睇你post佢啲相, 已經靚過萬綺雯喇, 跑贏九條街!
點解我同你睇嘅嘢一樣架... 我睇皇太后賀壽第一個反應同你樣問同一個問題呀!
响套劇就梗係蔣志光IQ高喇... 但真人喎, 相信係祖藍架喇!
- }, M) H! P6 ], w& r" v& |7 u好姊妹吖嘛,騎騎....tvb now,tvbnow,bttvb3 {0 A& ?4 M: Z# y( v' r
www.tvboxnow.com" P$ A  Q+ A4 R; G9 e
其實我唔係雞旦裡挑骨頭,但嗰幕真係好寒酸囉。www.tvboxnow.com2 _& B) t. N9 z. K$ k5 r" U3 {

" D$ C% x7 d8 `- `: Tleekwoklam 發表於 2014-3-8 02:43 PM
+ l- i5 y% }& S, V7 |  V
# ~8 x  `, o5 C4 S
我覺得嗰幕好奇怪
2 y' [; l* G! {7 D
2692643www.tvboxnow.com, I. g* ~1 {/ d" R- f, E5 d

) Z- w$ d$ `9 @3 ?. {3 X9 V2 W真係唔知始於何時?無記監製似乎非常喜歡安排蔣志光出演一些「智者賢人」角色,其實我十分認同此等舉動。
& |- U+ }7 l5 J+ K蔣志光嗰種面懵心精、大智若愚的演譯,同我身邊出現嘅一啲真正聰明絕頂嘅人好相似。近年劇集中的 ...
3 f0 m, ~: V2 K% O- Fwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-3-11 10:43 AM
1 j6 c& k1 [9 Ctvb now,tvbnow,bttvb' x! V& p: p2 W* q8 {1 a- o
咁勁? 你身邊有啲咁勁嘅人, 介紹嚟識下好喎! 係咪你自己呀?
) i% d. T  m0 U7 R* S1 t- U公仔箱論壇咪係以前份工啲老細囉,開會時三言兩語讚到你鬼咁開心,事後原來揾笨要我做爛頭卒嗰啲呀陰公.....公仔箱論壇' B9 s8 q, z8 T4 O
細佬你誤會咗我啦,我永遠係笨人出手嗰隻啊! ...www.tvboxnow.com' x, b0 t5 K0 L" P7 f6 N# G
leekwoklam 發表於 2014-3-12 11:48 AM
' y5 H2 G" I, i) c5 A

8 y5 b% l( p) v% ^: G& t7 c3 a4 z你舊老細似韋小寶多啲喎, 讚到你上天, 原來係推你去屎, 韋小寶呢啲咪叫死剩把口囉, 不過韋小寶响危急關頭都會重情義嘅, 唔知你舊老細係咪呢?
* H: ]) Z1 p4 e1 w6 [, |- vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 s+ Q  b: k; g# W  g  M所以唔好做笨人呀.. 一定要成日出口, 唔好出手喎! 因為講係可以天下無敵嘛!