返回列表 回復 發帖
唔系阿妈,佢嫁修文?我没睇架。 T-T
/ X5 a* ~5 K$ }" |  DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬我仲以为你系Aussie添!原来系美国人。 XD
1 A6 y, x1 A" @7 t1 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。电视狂 發表於 2013-3-5 05:18 PM
! C4 ?2 |8 o6 [& c& N8 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# g! y1 }3 ~: ^- `tvb now,tvbnow,bttvb因為koala呢!.. misleading囉.. hohohohoho
先前我以為秋之章在第十四集已經完結!但原來是我攪錯了,秋生還有第三個結局,亦是我最喜歡的結果!故事十分正面,她處處為他人設想、開朗及樂於助人的性格,為她最後也能得到真愛至大團圓結局!我個人覺得在合家歡 ...
8 X" I9 e. _: Y. h. l* U9 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。serrurier 發表於 2013-3-6 01:28 AM
# T7 k& c3 {/ ^" ]
公仔箱論壇% J8 p4 M8 ~0 W4 m. }% M9 v! g2 ?2 M( D
第三段故事.. 秋生實在太愛家偉喇
serrurier , 大文細佬 ,所以我楝秋之章為最愛一章,你地投咗票未?公仔箱論壇: b2 ]) Y8 J4 l& v
leekwoklam 發表於 2013-3-6 10:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* L3 ]! g9 G# k& W/ _3 `

* f( F* _7 I: ]7 ^9 C3 k公仔箱論壇投咗喇!.. 如無意外應該冬之章win出.. 不過我都只係睇劇情.. 咁神秘我like呀.. 我like推理..( p$ R% _: W. w) J+ N. A1 p

# u: x9 y- g. p, w公仔箱論壇仲有呢... 想講好耐... serrurier 個 signature 好正--> 冷眼旁觀天下事,笑談細看風雲變! 好有旁觀者清個feel喎!
/ K* i/ z6 X/ A8 L! J" jwww.tvboxnow.com8 Z% s2 h& d8 G( A+ e4 l
系囉!我中以为我们两个都系澳洲人。 哈哈哈, 搞错晒。 公仔箱論壇4 P4 o& P6 P6 c& C; H7 d) A! a

' \' u# d' a. d/ E9 Qtvb now,tvbnow,bttvb冬天之章好好睇,投马明同杏儿一票!
: s% j, B* Q' d6 V; R公仔箱論壇电视狂 發表於 2013-3-6 09:35 PM
www.tvboxnow.com0 h0 D3 P4 ~! V) D7 F

& W# L5 V% Z9 swww.tvboxnow.comhahahaha  住响外國都係同一類人呀! 冬之章YEAH!
電視狂, 個投票帖你仲未投冬之章喎.. 仲唔投既?? 得我一票only呀.. 幾陰公呀
大文細佬 , 电视狂 兩位大姐,快啲講多啲劇情嘅嘢啦。
7 l4 X- a! ~3 e: d公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2013-3-7 10:43 AM
www.tvboxnow.com" H- r: U; a  ^, B5 A$ d
+ L. K: R& W# o: V) F) _; o
原來電視狂同我同性架.. hehehehehe... 我只係覺得杏兒對父母古古怪怪咁.. 唔知杏兒係咪好似仁心嗰套劇咁, 個女有壓力創傷後遺症呢?.. 所以咁唔想個女記返1997啲野!
大文细佬煲劇功力漸漸深厚,開始運用劇集的共通點分析劇情,好嘢。
9 t* w" }( A6 l- Fleekwoklam 發表於 2013-3-7 12:09 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 Z. y* h, v7 O

2 |9 W3 p5 ~6 [4 N& p! m) ]6 I$ [有返咁上下斤兩架.. hahahahaha... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. L0 E' {0 V% Y
講返馬明.. 睇到你幅相... 見到佢裸跑對腳後.. 我諗佢男性hormones應該幾勁.. "連大脾都咁多腳毛呀".. 救命!
. R4 }  M, e4 D2 N! R
" f. u- n+ f8 S5 c2 o1 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
大文細佬,你好似係女仔嚟個喎?但觀察細微亦好似係女仔特質,我就無咁多嘢睇到咯。
& d$ F% S! k+ a% g8 r" k+ v- h5 Nleekwoklam 發表於 2013-3-7 06:24 PM
公仔箱論壇* T( {  ^& s) ~4 l4 ~
www.tvboxnow.com! ^1 ^8 P5 x; c  c! A
hahahahaha... 睇電視睇唔得咁清楚.. 全靠你post幅相呀.. 我見到真係巧驚呀.. hahahahaha.. 講笑啫.. 馬明咁靚仔.. 乜都無問題!: R( R- m& [+ E6 c% w
www.tvboxnow.com  h8 S9 x: v/ _* V4 T
講返劇情先, 杏兒今次呢個角色又係另一種態度.. 勁斯文呀.. 我啲friends好少咁斯文.. 物以類聚嘛!
睇了兩集冬之章後,表面知道掌握夢境真相的人,應該是胡杏兒的父母親,如何能夠破解迷團,就要睇馬國明這個偵探的表現了。公仔箱論壇4 G' _/ I* N+ o# V

- a2 g' J- K- c- u' T" w6 j: OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 `1 a4 ?: @  {, T. D
www.tvboxnow.com% K, U# Z9 G5 E* V; ^
好多謝大文細佬大姐大留意在下,要做到旁觀者清並不容易!雖然人在外地生活,但根還是在 ...
4 p8 ?3 [: H8 e! Gwww.tvboxnow.comserrurier 發表於 2013-3-7 10:06 PM
( S) F$ L* T4 Q0 q# E# G公仔箱論壇
; W8 ^4 _& }- b9 e2 @% b' L& t唔止你呀.. 最近版主都改咗佢個signature 呀-->"謾駡會逐漸變成陋習,包容會使你擴濶心懷".. 你地真係好文采, 勁!5 e8 j1 B. j9 {- H' }* m: j
仲有呢.. 我都係根在香港架.. hehehehehehe.. 我地一齊煲多啲劇.. 响呢度討論!.. 唔該指導下我呢個論壇新手!