返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 s$ e! g# P9 I! Y# ^: Q! s. y
tvb now,tvbnow,bttvb) l+ w" U3 Y; D8 G  [
係呀.. 我睇到網上資料講咗三個UC分別係佘詩曼, 林峰&沈震軒.. 但仲有兩個係邊個呢??? 黑警無交代過! 你知喇...tvb好興好似出人意表咁架嘛.. 所以都好有可能黑警係三哥架.. 但劉江又成日做奸角喎.. 真係 ...
( u' b; Y8 v+ G/ v1 Iwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-8-29 01:44 AM
) X; P7 f, p1 G# D5 q1 {3 xtvb now,tvbnow,bttvb第一集死咗嗰個阿棟應該唔算嗰呵。
' s; u( J0 V# @* r* M7 t
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我真係覺得林峰做古惑仔係唔只及格咁簡單架,佢都無chok啦係咪,大家比多啲支持佢吖(例如投佢視帝一票吖如果有咁嘅機會)。
$ f- H- {4 j- N6 A0 h+ d' r" ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你話叫佢做幫會嘅龍頭就話誇啲啫,做一個搏紥職嘅爆seed就無難度嘅,係咪?

( C- B' e; \- {( \  h  p
: @! @0 I# y0 ewww.tvboxnow.com今日睇報紙葉念琛導演都有讚佢入哂形格啊。
9 {4 I- I; i0 B0 C1 G7 B  y- Gtvb now,tvbnow,bttvb
看了楼主的介绍对这剧更了解了,看了前3集还行,希望越到后面越精彩,不要烂尾啊公仔箱論壇4 U4 E+ n9 @9 I+ m% k% l8 G
xxxfei 發表於 2014-8-28 03:46 PM
8 Y/ j. ]% s1 G. s6 q! `& I 哈哈 ,不過"虎頭蛇尾"係好多無記劇集嘅共通點。當然,我都唔希望佢爛尾。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-8-30 12:28 PM 編輯 www.tvboxnow.com, C" Q% j, a1 H. F7 R7 C

0 @4 P  n/ _+ W! K/ h
% a% O0 _2 V" P! j- r6 E3 G7 m* \1 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% d0 M3 Q8 S6 m6 d即係唔投佢一票就爆你樽囉...咁我一定可以食魚蛋粉喇.. 巧巧味.. 好耐無食過香港嘅魚蛋粉喇www.tvboxnow.com2 G  V: Q: f4 k
大文細佬 發表於 2014-8-30 02:34 AM
9 ~  Y4 P% B" l7 i9 @) F 哈哈,爆seed哥會憐香惜玉,爆我樽都唔會爆你樽啦。
# m9 d: n6 q4 T' vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
tvb now,tvbnow,bttvb2 y+ f- S  |, G: m
用幾個呢種後生仔做臥底角色,林峯佘詩曼做handler反而仲有說服力,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 T7 W0 w: B3 `  e
[天與地]時都有三個後生仔,加埋呢個,唔好寫到角色點容易賺大錢,, G9 I" z8 k: A7 d( l. X
唔使為拉一個咩社團人物而要個個臥底犯咗幾年法先可以拉人,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ n$ t( X2 z! f; ^  {$ w6 \
戲中如果林峯都 ...
' \2 K+ U& {2 V1 ^! Qwww.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2014-8-29 03:49 PM
1 z6 S4 E8 c* E& ^' B: Utvb now,tvbnow,bttvb阿棟可以做林峰細佬,輪廓有啲似。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-1 02:35 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb' x# ?, z) j: g
公仔箱論壇% x8 B2 i# v$ K
公仔箱論壇9 @' A; \/ [$ U& E, s! f4 b

- |* h% W2 ~+ i+ QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你地知唔知阿棟真名呀?* n, Z0 e9 Y$ B# N9 Q
大文細佬 發表於 2014-8-31 12:19 AM
, T3 \* |' G6 F; P/ ?3 Rwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% a1 ?4 G# I8 f' g( t
細佬,阿楝真名係陳光耀啊。
: U; F, u$ X" \; L! \# I6 V幾好樣,可惜少戲份吖,不過唔緊要,由今日起大家記住佢囉。
* f# I, ?5 t+ M2 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嚟緊啲劇大家支持一吓吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* u: R1 M7 c' n0 r7 I, J
已經唔敢睇TVB好耐~~~好鍾意阿余~~~所以決定一睇
4 k# d4 ^$ u( U( X1 S2 I) U公仔箱論壇wing234 發表於 2014-8-31 09:47 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ G. `- r( m6 n# K
其實好都停咗睇無記劇集3個月,不過《使徒行者》值得我再度關注。
$ r6 e$ J* ]5 o& aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ^! v! t  j  t
好似好矮咁喎, 會唔會好似好多矮嘅男星, 著對內高鞋會好啲呢.. 睇落高啲嘛... wakakakakaka... 不過都OK靚仔呀... 初出道已經咁好樣!
7 z" a* a2 m7 k/ l3 \tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-2 04:37 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 \1 D! r3 U9 W/ e' `/ q
哈哈,你係咪影射緊軒仔呢? www.tvboxnow.com4 A2 g0 A3 b9 q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- Z- M! v/ w" z9 J2 k* ?" @
我知唔係,我發口痕啫。沈震軒唔算矮,係敏之太高啫。/ X2 k' X5 o& ^, w

5 |. |5 ]  r) I; m9 p0 ]$ t
, w# h) P2 _! T" i/ l- twww.tvboxnow.com
8 ]( v2 ]/ q( ?  otvb now,tvbnow,bttvb敏之好似5呎9吋架.. 仲wear埋對勁高鞋, 梗係有咁嘅效果喇... 軒哥高過峰哥架.. 我諗峰哥點都高過阿棟掛! 不過啲明星.. 都只係雙馬(馬明, 馬德鐘)係報堅數.... wakakakaka.. ...www.tvboxnow.com& i+ p+ R  j- X# R9 R. A! `; D" X
大文細佬 發表於 2014-9-3 03:16 AM
, s( }: h  _8 f- _( |  i; H公仔箱論壇www.tvboxnow.com9 e* ~; B- x& j
啱,得雙馬可以力敵敏之對腳,又諗起敏之個好拍檔森美。
我會支持嘅。邊個做得好就支持邊個。我唔係林鋒、阿余嘅`番暑'但佢地係劇中做到角色嘅要求、做到一個活生生嘅爆seed同釘姐,暫時仲諗唔到唔支持原因 ...
) q1 t" N& U7 K. w0 z+ x9 Imnb1123 發表於 2014-9-4 11:25 AM
6 [* ~, F! P) z7 Q) g
釘姐好好睇,但暫時純靠喜劇感吸引成為焦點,欣賞佢真正演技等多幾集先.......公仔箱論壇. d; Y, C& \4 V- N7 S3 ]
我唔想阿佘攞視后其中一個原因係想嘉欣攞囉。tvb now,tvbnow,bttvb, P5 B% z" w$ m1 g$ [
3 i8 ~# L9 U* O/ ]1 x% o
唔好鬧我呀....
7 R( z0 G) V* g& U. l/ P; E公仔箱論壇
. C6 w& l) }" K. I/ [7 Nwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb0 e# X7 ~$ r. q
  G" R, }1 _6 j& c) S" A
' N. y2 D/ @! j9 S$ l
幅相拍森美.. 無著高鞋.. 仲要縮矮啲就拍檔咁咪好囉...更正... 敏之唔係5呎9.. 應該5呎8.. 但已經好高... hehehehehe.... 其實敏之好有才華架.. 佢做MC又得.. 做戲OK架.. 不過成日tvb成日強調佢對長腿之嘛.. 樣靚 ...
" V* C* V7 G1 @& K大文細佬 發表於 2014-9-4 01:24 AM
7 a% H; Q5 k$ l( uwww.tvboxnow.com係,唔意該成日講人哋啲身材。不過女仔有5呎8都好難得。- \5 \7 D: m: M/ X4 j, R+ j
6 w6 O- A, n" h3 d6 _5 I
另外,敏之10月1日結婚啦,大家都祝福佢吖。
& o4 c* {- ?- h! U6 A5 R( ^

" Z+ t3 [! u6 I5 \" N  KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。阿佘呢次演技好好呀.. 但真係老咗啲喇... 佢攞過視后喇.. 比啲機會其他人嘛! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ v' l3 R) g$ f+ m* c
大文細佬 發表於 2014-9-5 01:14 AM
* f2 c: ^0 s$ U) h$ V
歲月催人吖嘛,快四張了。
! V/ @( R$ {; s公仔箱論壇
3 X7 f3 }# h% R+ p) \1 qwww.tvboxnow.com睇佢著小背心短衭嗰場真係好驚同時又影埋佢個大頭樣架陰功。
Ep7 Around 6 minute
) P0 X& o3 j! V/ t+ P6 ~- M1 Z0 J公仔箱論壇Kobe home address...
3 c- u4 U5 z: N! z4 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。xxxxxxxxxxxxxx
8 S3 E) g; g7 V9 F( ^www.tvboxnow.comxxxxx, Shatinwww.tvboxnow.com, g3 Y4 z/ o9 R0 H2 N# E% B
Kowloon, Hong Kong- B) d: t  J7 ?% p
www.tvboxnow.com$ `  v% Q  l  ?) X) U
When did Shatin become part of Kowloon?
! _$ u* Y2 q: x! i+ V  i  _Pedestrian_A 發表於 2014-9-4 03:07 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; f4 H9 Y3 ^. p( S1 A1 _

( u! O! Y' E6 w/ t" Zwww.tvboxnow.com哈哈,係咪因為你係英文人,所以咁快留意到?
公仔箱論壇3 ]' n' C% d1 x$ K
去到坐「水抱」呢幕都仲未笑完,唉,好肚痛。
6 }8 \% P1 {# u6 n* y2 I, v公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 x! A- C0 Y5 l" }
今套不惜工本的[使徒行者],爆炸場面,撞車,請臨記,轉好多場地,街鏡實地拍攝,多重鏡頭運用同演員搏命,連跳樓戲都有幾場,樣樣重本之下觀眾反應居然咁冷淡,睇嚟係寫的臥底橋段己令人生厭了。
' J% B- J3 o' [1 {) \tvb now,tvbnow,bttvb
0 `* O# \" r0 n7 R3 \# cwww.tvboxnow.com
- A( o) x2 z$ o  k6 ]! o- K& Z心贜打針的確有 ...
7 d3 T* `  l6 L) l- Z! Btvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2014-9-7 02:18 PM
% b" _1 R5 K$ N  ]4 @: f( b  ~/ \1 n4 N
& h6 T% o; {- s; \
平均收視 27點,升咗2點,好似弱弱哋。