返回列表 回復 發帖
www.tvboxnow.com, E4 f4 m% e3 r8 ^: y& C% z0 b( t! N

& ~2 B9 E$ A6 Bwww.tvboxnow.com仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- Z, ?1 U( D! U5 a; D
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:41 AM
$ p' o- J$ W2 r0 ~$ O9 ]9 C係,一個有條剷界,一個冇。
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關$ v  l$ q2 k1 N+ ^2 m  g
大文細佬 發表於 2014-9-25 01:58 AM
, c& p4 W7 `3 z: T% K& e4 U我幾驚各位唔明呀.....
www.tvboxnow.com6 K& E7 e5 f0 `! w
公仔箱論壇0 J# O$ J$ f) J! `" L0 P- e+ r
我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀
4 [" D/ _/ R3 Q6 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-26 01:40 AM
  M4 [5 P1 D, L8 B. V. R( G: E
哦,咁諗其他人都明啩。
. h; X) }; _( v0 etvb now,tvbnow,bttvb不過,《大藥坊》啲劇情推進唔係咁容易作到咁多笑話,《使徒行者》容易想像得多。
) d: Z' Q3 k' @+ Jtvb now,tvbnow,bttvb希望嚟緊"君約"兩段處境笑話大家收貨啦。
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yes- u2 A) ^% }4 C7 z; }3 d
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:42 AM
公仔箱論壇2 m* Y  P! d0 M& m8 f+ g' U
哈哈潔淨版,同god食宵夜.........
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢 ...
8 X8 _9 J# W3 S( n/ v: m& ~mnb1123 發表於 2014-9-27 12:41 PM
2 ^! Q+ t0 Q3 O$ K* w有咁多會員回饋啲清潔版本故事,真係好,早知當遊戲玩。
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
+ g- \/ L5 T. B, `3 A! X6 ltvb now,tvbnow,bttvb 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ..., q% C% S( _( H5 W4 ~; J. _
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
0 K, S3 g5 s" GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
! _( f, }& n4 K- Z大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
  \/ P9 {9 F8 e: }2 x6 F: o2 Ttvb now,tvbnow,bttvb蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
! e4 i8 N& m2 m
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢www.tvboxnow.com9 R( W1 }9 N9 V$ }% ^8 W6 ]/ L; P. a
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
公仔箱論壇( G7 e9 |9 u2 E4 n9 X2 Y
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
3 |- M& D' i9 d7 B% O

& p) V( z5 a  l, a$ YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。自食其果
$ v5 e4 G7 R" B5 s# \6 ?公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
3 Z; t1 \" c: O1 _5 M係呀,自食其果,好有教育意義架.....- r0 z" Q3 o3 ^0 X# ^! Y: H5 A! r

7 ^7 s7 ^0 m* B. |: e6 q3 {www.tvboxnow.com
9 }5 W/ Z3 M2 z/ N/ w3 F3 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
5 ~7 `1 W8 J$ G公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
' G7 }3 d! Y. l, M3 C" fwww.tvboxnow.com
4 d: S9 X; L( `tvb now,tvbnow,bttvb2 T: B# w: D# y4 O# q
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
# s1 \# G. ]1 q2 t3 m0 ?* T! p) e2 A* t4 _2 T- G( [
咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
1 A6 J( N9 G) [7 P
, r3 n5 W5 x+ R' E6 c& [tvb now,tvbnow,bttvb想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔 ...
/ G+ p. G# N: A, S& U, F# v大文細佬 發表於 2014-10-16 02:20 AM
www.tvboxnow.com( l6 s1 [( u$ [$ i* ~; f9 D7 C: B3 y

- n: i2 ]1 [! j) ftvb now,tvbnow,bttvb我都認同唯唯演啲角色有時頗造作,如果個角色純粹搞笑嘅會好些少,不過佢做木蝨我覺得一般般,可能同佢有時刻意copy張家輝個化骨龍有關啦。
9 R& u; r% a' a5 K+ rtvb now,tvbnow,bttvb至於子善呢,佢做小人物角色我非常like,例如"洪炳"甚至星爺舊片《喜戲之王》裡面個"洪爺",都做得過癮好睇。公仔箱論壇% \3 i3 r- y* W
但做《點金勝手》保安及I.T部經理 Tiger(王英標)就麻麻哋,主要覺得佢個「格」唔係太似嗰類人囉,唔關佢演技事....
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
$ ^% l' x( t+ B4 l2 [7 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以! Y, ]8 h  v( [7 _
0 G& q; q; _  |, w8 C2 V0 y$ ]* A, j& r8 p; ~  n' c+ w9 X1 L
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
3 l& p) n/ X0 U; A2 b+ f會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣 ...
9 p$ u6 M4 }' x. \0 `  \www.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-16 02:12 AM
  }1 C6 v! W$ }1 S/ `公仔箱論壇$ p) d7 @0 N) b  i3 o3 M
唉吔,細佬如果照你自己心意估咪中晒囉,可惜啊...