返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得
! t4 {0 Y. f9 a$ K+ O+ B: Dwww.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
www.tvboxnow.com8 h( w( @1 {% a: [2 r; Y7 O

6 C8 a5 p! k" I" ]0 ^. t. [# Awww.tvboxnow.com哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?公仔箱論壇  b, X+ x- Z8 k: t, `! [
www.tvboxnow.com& e; ?" q% A9 M6 f3 K! F/ Y
Yvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦
, |$ c5 X6 Y5 Z- S9 C0 g+ }: r' o9 ztvb now,tvbnow,bttvb后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦* f: _3 I1 s2 f" \
不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯
$ C! w4 k% c0 N, r; _4 Zlhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
; _' b9 [0 g7 z1 Y* I" e- {: PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,唔死都一身潺。
# g' O  v. X6 E- Ewww.tvboxnow.com
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 v6 Y; |$ ^. d: @. H- e

* n  o4 [5 R, |, d" V; j+ b$ }6 lwww.tvboxnow.com7 L( l7 U' z% l% p, x& J3 s
講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。
% R. [+ H5 T: @( F7 ^7 P公仔箱論壇
: e; ?7 w; ?* h/ R7 Z* j

1 A2 v( g4 t) R0 u# \公仔箱論壇另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。
4 z- `2 e+ d# R% sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧* I- @- X8 f# X; [) R
写情方面都吾错
6 J% a0 O& {. Y" n# D, Y# gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦
% ?) ^, C$ Z( C4 N# ^' n9 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。比castle同kate更好更衬
2 y" @: m5 v9 a. r1 H: g- j( l, {公仔箱論壇仲有一出burn notice,我都觉得吾错tvb now,tvbnow,bttvb! G7 |; H' K) c9 M8 K9 J
lhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
' Z5 w- E& R+ o, G" Z4 i* Q
YES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。公仔箱論壇/ {! M8 ~; Y3 P+ p! p
Burn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......
  U5 {$ I5 s5 H
3 |7 d: B4 n1 l) e# r! d% ytvb now,tvbnow,bttvb至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...www.tvboxnow.com3 h' m; b# w. Q  D5 V
不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-2 12:25 PM 編輯 公仔箱論壇2 w) H! {/ v+ Z$ ^$ O* D
tvb now,tvbnow,bttvb$ C5 p& [5 k% A( D3 t- |
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次www.tvboxnow.com! Y2 A" `! V. b1 p* j
lhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
( F5 n- }, G8 y6 R6 }, P$ |4 g
我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。公仔箱論壇( O) W* Q* e- f! v8 L% W6 B* Z' j* E! V

) K3 d3 D7 k% btvb now,tvbnow,bttvb貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?tvb now,tvbnow,bttvb8 D/ B" r: F- H8 ]8 E7 g

5 r- i$ u+ [3 B1 J- x5 {www.tvboxnow.comAlmost Human
; b, f9 R2 V/ a- f! pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- E$ ^1 n% [: o
Tomorrow People
, v1 ?4 I7 d! p! @: A4 U: F3 P( Rwww.tvboxnow.com
- v3 X! l7 w* M- m6 k) y$ u+ awww.tvboxnow.comBelieve
- x1 U9 |1 J2 O- o- F1 P8 a4 x. M0 }公仔箱論壇www.tvboxnow.com6 L; B' z+ E# B; j0 P1 |. O
吾知你有无留意呢出"person of interest"
! Y, ~; L8 M4 w, i0 e体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少
- t5 F! g0 i6 k. LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...
9 [$ T# l: Y3 C% |' Wlhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
6 }- @! m. [0 c* b4 C3 l/ \公仔箱論壇
' t; o, H; h2 T0 o. ]呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。
9 u1 D/ }2 Z4 ^0 U, OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。
/ _9 M* G( v, ~+ m% c& U( P, m+ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。) s* `6 Y- ]7 Q& G/ I* x
www.tvboxnow.com7 u1 v) y* B8 ~6 Y; y) P# M
第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 h8 f' J2 y4 G

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

, E) Z1 L% ]) T9 {* }) O7 p6 H

www.tvboxnow.com4 \1 B7 `7 g9 }/ U7 H6 D+ `

还没有看!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- q6 I9 ~: I- U$ w+ h
lek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
6 t' `) G1 X9 \+ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。
; q: ~/ ~/ Z* uwww.tvboxnow.com
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的
6 u2 b3 y3 ]( [6 v4 d* Atvb now,tvbnow,bttvb好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高7 M5 S$ \' n5 J2 T5 I
但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦公仔箱論壇& e2 |) J1 s- h3 t* Z
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
9 U9 z3 K' P. \/ r3 B

6 n1 X; f! e2 ]; m! cwww.tvboxnow.com呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ~' t2 v0 T6 g6 M9 K* a% v
john系我偶像黎架
1 Y7 h  i- P$ c9 w" ashaw串得黎几有性格
# g+ @& ?/ V, ]7 ~' ~7 _, v; N* \  stvb now,tvbnow,bttvb连之前的反派root都越来越有睇头啦
7 W- {$ E* o- I+ V5 P) q不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦
: d0 Y: K- p0 i& F- H# [4 Jwww.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
1 d: J4 i' W, z- w
貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?6 O9 p% ]$ [8 `6 h, I2 ^/ e7 V
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 L6 q6 O1 i- k
相比近幾年果D仲垃圾啦
; F* X& @5 ~( l3 a/ Kwww.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
1 R- E2 ~' z* h: w- \* B6 [www.tvboxnow.com係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦
9 t, z4 x; M& \: eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
" e' U7 |1 v* I" m' N8 M9 b' G' y我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?