返回列表 回復 發帖
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; }: E% o* L) I9 y" t
tvb now,tvbnow,bttvb/ q3 j$ m  M. D- b
補充茅山聖物紅肚兜www.tvboxnow.com4 i3 n( |; A8 ?% B

0 z8 e3 F4 M1 l; p6 P4 t8 n8 B
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
/ f( h6 s. V6 K5 W$ @7 A, ?2 `! Ttvb now,tvbnow,bttvb8 B5 K$ r$ \" z( p# N

5 V3 H# A# B" v  S+ [) U, N) G  y公仔箱論壇 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
! A8 u/ `5 ^9 n  ^4 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
2 W9 U# p' G( R/ O5 q& ], n- V/ O# ^- Ftvb now,tvbnow,bttvb哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。公仔箱論壇) i7 z: W# O; R3 I
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-19 12:12 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( k+ h4 m3 M& b8 {- |& D

6 }: x2 p$ f; F0 t0 y. x5 utvb now,tvbnow,bttvb
( w  ]6 q" T5 n
8 K7 L  j! I% Y$ q; @
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇 ...) J# G( g: e" F' r
金田Sam 發表於 2014-9-18 11:51 PM
( P% r! B  r' Q* Q8 Q* X. j哈哈,當年黃金嘅歲月其實仲有「參觀」老番軟件及VCD檔。1 t+ z2 [' S0 h  n) t( `# \
話唔定可以見到釘姐睇檔........, c/ l* J0 Q4 e' B8 e) L
「釘姐的背影」好似書名。7 h! p" j/ V  O( U. v+ f! F
& }8 N' p& i- M0 n% B
多謝樓主Lee sir and Vandas 姐。以為紅底褲辟邪,原來紅肚兜都係辟邪 又學到嘢啦tvb now,tvbnow,bttvb( |. ?7 j" n  j1 I7 |  B" ~# r
mnb1123 發表於 2014-9-19 12:29 PM
) ~' M' C& D! ?3 g; }! q! h' c
係呀,因為小弟睇得《怪談》多,入晒腦囉。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! S+ \- W! j7 b$ L
www.tvboxnow.com# g' A  m) F( h& A1 @& i4 x% W
等我都買件紅肚兜著下先
/ Z; i/ |4 s: [公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-20 01:48 AM
1 K. e" t3 A- _  ywww.tvboxnow.com可唔可以著埋上身(著喺外衣之上),影埋相分享吓呢?
, o" s% Z! E  ]* r; g/ S, nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,講笑啫 唔好嬲

& Q6 _" N3 D8 L9 E! e( p6 @& mwww.tvboxnow.com0 Q. _) m! H: Q( i3 a
聽講係18集釘姐食得鬼咁開心嘅牛歡喜嘅冇咁核凸版,佢嘅「真身」非常嘔心,唔想出街。
歡喜哥借庫??
+ k& R1 g" }# r2 P9 ^啊...啊真係佩服你啦lam兄...勁到贊一聲,這個題目都想得出來
/ G( f8 h8 p. ?www.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2014-9-23 04:15 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 f1 C6 T! j( W3 i
皆因我無聊吖嘛J神版主
tvb now,tvbnow,bttvb: g# k* Z4 E. p+ I3 |
我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.
9 }; C" H& O5 o* xPedestrian_A 發表於 2014-9-23 04:06 AM
% i% _& b7 Y2 q( g, B1 S# u( twww.tvboxnow.com這個當然囉,我誌求其攞條豬大腸代替就算。
1 U/ @: F* h$ a
# E2 Y8 ]" |% p! U$ k& k  u7 l4 p
其實唔係咁明乜野叫借庫..
$ N# ^5 g1 _+ C' {, p大文細佬 發表於 2014-9-23 03:13 AM
  v# z1 d- ^: P% x* b, V% M9 g細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) E$ U# s- I: Y3 G3 \9 M
www.tvboxnow.com- z1 f: Q4 _" u& b2 J6 a) Y3 x

% R, z. Y1 ]/ c+ o& A2 R, aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我再補充少少吖。
! L. z! @+ }+ h; C& c7 nwww.tvboxnow.com香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000,就寓意菩薩會在來年賜與你有机會揾到1000000,如果真係事成嘅話就要喺嗰年多作功德善事,並於年尾還神還願,答謝神恩。
公仔箱論壇9 }5 C+ B% X$ C1 e

8 r2 q7 i, g% w; e每年正月二十六為
借庫日。
  i) t. H8 C: y" R0 W$ C- @4 E# d
唔明再出聲啦。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 }" y0 w1 j. @0 y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 q: U% x7 \1 ^5 \) H) S2 r( N
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...公仔箱論壇) P3 U) X8 m$ e$ L
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
公仔箱論壇$ z" q2 h# Y4 x1 ?
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
aftea
4 J. T5 f$ g1 V$ C) y0 ]
5 A& ?/ f' t" R3 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
& H' D$ e4 ?; A1 e; \mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
4 _0 \& @( C( M- Vtvb now,tvbnow,bttvbO, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛/ x, V+ L; v5 y9 @' c9 I
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
) H3 q& |8 Y/ S3 D+ u3 r我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?7 I7 X3 C/ Q$ W+ z
! M% U, f2 f- p( o0 [; d
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
& P" G: {' d" o) P9 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
7 g7 q% H1 a8 |, Q6 l我知我知我知.......不過真係講唔出口。
# g3 i9 _$ F5 k2 \, i9 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ~/ j! C% A2 L# _" w, y
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
* Z+ f2 {  j+ f8 s- A+ q* H: |公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
$ t' H8 X0 J! n( o. dwww.tvboxnow.com我相信都係囉...
/ u3 a; p: Q& Y% \www.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( a3 `: v0 Z& p7 ^- }- t
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
# [, a% w0 G& l, V% L+ Z4 d大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
公仔箱論壇# |* {% x+ H* e; K% z3 z- a, `8 Q
聽講注射荷爾蒙避孕針都得。tvb now,tvbnow,bttvb$ z/ s$ |# G' ]/ p
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"tvb now,tvbnow,bttvb1 k, W. M4 W+ a# o( _6 ~5 |
Anyway,各位會員總之小心啲啦.....
! b2 e6 x- D0 f4 v0 V