返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得www.tvboxnow.com% _0 A/ q* `/ X8 U
lhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  w  M5 p% U" h3 d
! {" ]/ u$ ]7 J  |* ^  @& L- f$ j
哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?www.tvboxnow.com% ?# T9 G0 Z8 i0 f% {
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ a. F9 `0 W. `# r  r
Yvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦  |+ _! ^! Z( k4 n" j
后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦
$ B8 y2 ^1 A3 X$ _www.tvboxnow.com不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯
5 P5 k2 M0 g7 ?0 C5 @1 Ewww.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
+ G# P' C' N6 @4 f: v) A公仔箱論壇係呀,唔死都一身潺。www.tvboxnow.com; J3 \) F: T6 D, P; J# H

" r' C) ~1 ?, W" BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ e. K: J, V. a6 W; A: Y" K4 X公仔箱論壇. I3 z+ r  O2 p
講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 {" E" T; O, w8 Y, _
www.tvboxnow.com8 K: L2 W/ d7 P0 v6 f

" I( ]. S3 ^$ N+ p$ hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。www.tvboxnow.com5 m: M( f: W6 _5 [9 i% S* ^
可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧
4 j# Z2 ~6 g5 l+ }' Stvb now,tvbnow,bttvb写情方面都吾错
# B  \+ S1 o3 z) k) ywww.tvboxnow.com屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦
& u# O' W. X  |比castle同kate更好更衬tvb now,tvbnow,bttvb5 ^& o* b; X1 e7 E
仲有一出burn notice,我都觉得吾错公仔箱論壇. b. M7 ^+ U+ ]! P9 C, G8 f
lhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
9 C$ v( M0 N* d0 C% J1 zwww.tvboxnow.comYES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。
1 @5 o0 _$ l# G4 r: j4 awww.tvboxnow.comBurn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......tvb now,tvbnow,bttvb) I0 Y' Q1 ]: |# ^

+ }4 v9 u5 W9 i: f: D6 I) Q公仔箱論壇至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...
1 b) H: F, e6 q9 j! v. q- dwww.tvboxnow.com不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-2 12:25 PM 編輯 公仔箱論壇* w' a- @( {7 k( @; H: O2 T" c! g
+ B/ {0 [! |, W& s
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次公仔箱論壇6 R- W; n6 f' ~0 [+ R
lhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
www.tvboxnow.com& |6 m' q2 C# ?# C/ Y+ c; B9 a
我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。$ P8 M# s0 k" U' f4 ^* c4 W
公仔箱論壇' U) w' b3 @- k1 b
貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?
1 y& l: d) Y5 k8 K7 A2 F9 X公仔箱論壇9 o' R+ a7 I) V  w- E, @4 S
Almost Human公仔箱論壇+ e# M; [+ ~2 ~) y3 x) k% W
www.tvboxnow.com& r/ U6 G6 C9 @- Z( F
Tomorrow People
! c( c; S5 O: ?5 R" o
3 e. }3 z& o: v) }- Mtvb now,tvbnow,bttvbBelievewww.tvboxnow.com0 ^/ [" {0 k! L% l5 G
" S$ f; r7 b0 i$ A8 _6 z& t
吾知你有无留意呢出"person of interest"TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 }$ e2 ^6 Q) r- ?4 q* V
体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少
5 j5 f- `3 }0 Nwww.tvboxnow.com但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...
! P% [, J1 N; D+ G( t. [. wwww.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
www.tvboxnow.com1 h& g# V2 J2 |. I, R, [
www.tvboxnow.com: R8 r3 r7 u0 U0 v2 Y4 d+ F' T
呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。: G! H; S0 ~' E" E- v
睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。
! \  f% s% ~6 |5 kwww.tvboxnow.com但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。
9 H: s/ H$ ~. h, v  OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com* ~; ^7 p( X" Y( J4 }
第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。
7 c; k- u4 }' x- }# ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

: f  S" g2 T. X; a1 v9 n

- Y) ?& a2 m4 I9 Xwww.tvboxnow.com

还没有看!
  Z" c' ^/ J/ B! gwww.tvboxnow.comlek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
) e1 a' a8 i" t" c( t  B+ BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。
9 y! ]# N% m% _* P9 }6 D
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的( ^0 P$ M+ t2 L$ l$ ~7 r
好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高8 n% i; E% y  _" S! w) X
但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦' ]( D$ X: Q. V( c7 B; ?& n& |
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
' A9 e% u1 \( Z; ~/ s5 s
6 k( W- Y" S6 U% y: p* z公仔箱論壇呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。tvb now,tvbnow,bttvb5 u7 \- y( @( r8 F9 y6 m9 e
john系我偶像黎架
3 |) X' B+ L% d8 d1 G% `3 bshaw串得黎几有性格公仔箱論壇) w1 T" E* }7 S, p- S; D
连之前的反派root都越来越有睇头啦
1 k7 F: M$ Q1 A. M( b7 E5 V公仔箱論壇不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦. y4 [4 Y. ~5 ^: \) }7 p9 Z9 Z- I0 c
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
% p* Z- x. n* B, b( g公仔箱論壇貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?
9 z) u; c. u! v3 d  W, x# t& BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯
* r5 L5 A" P2 cwww.tvboxnow.com相比近幾年果D仲垃圾啦
9 ?9 j$ w5 n! z4 y; LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
- ?3 W% T; |% k9 J2 l5 Z$ a8 w係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦tvb now,tvbnow,bttvb1 V7 J6 f$ z+ @" U& u* h. ]
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
) `  y, Y7 i% o# E+ s. q# Q2 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?