返回列表 回復 發帖
蠻可愛的啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~
( h: [7 V) Q; L7 T: p7 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。siasowen 發表於 2014-5-11 06:24 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 {3 e4 ?& E. y+ h9 b
謝謝啊
留下了....足跡...((好大-0-
似貞子喎!4 z' C# i, B6 {
dcskdc 發表於 2014-5-17 05:59 PM
* z: j( q. C& ]6 P( _( G; Htvb now,tvbnow,bttvb呵呵
原來想做咖啡店,到時記得嗌我幫親       幹,話說我前幾日手機掉左落馬桶,你D野都無曬LUwww.tvboxnow.com% @) F7 t, T2 H, w
firemic 發表於 2014-5-21 08:40 PM
( l. k. p. F( y! e; o公仔箱論壇哈哈,入到去做之後會叫你黎幫親的了XD
! d6 V/ A+ @2 v1 j9 A7 q- C手機掉左落馬桶咁唔小心啊
你夠彊對住我講"哦多沙唔,哦哈YO"嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 `& ?9 x2 D0 D% ~" Y
firemic 發表於 2014-5-23 09:48 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  k; y9 R6 x: ~  J
我會講WELCOME
係咪你本人???TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% f; }) W- `# `, r4 z
Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-8 04:53 PM
$ O" s5 m& _4 s- c3 Z公仔箱論壇你在街上推到我?
個樣普通到呢...好MK呀..公仔箱論壇4 L* X% H7 w. ~5 r4 j) y; z
smartmichall 發表於 2014-9-21 11:45 PM
' Q# \* `9 ?- }+ y! {, l" XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。很熟的回復
Ghost!!
9 Z  @& g- a  Q  i( X# Y6 q! |Lovelysun 發表於 2014-6-14 11:58 AM
$ y  t4 Z0 n# r
惡夢嗎
$ e9 T# T# I+ p0 L2 b9 }! h你要講Welcome哦多沙先夠專業
7 S/ j6 S0 u' L; u話說最近去開觀塘,重以麗港城同澳海城一樣甘多野行,原來得個名公仔箱論壇& G3 l' C7 B6 K, P
firemic 發表於 2014-6-16 10:56 PM
5 l% E4 q, j8 j" x& Y- l
哦多沙不是爸爸嗎
% V; O0 o0 s; U; {' A! e不過我樣子太普通
9 X! J$ t& g+ H$ v# `. K平凡所以都入5到
唔講真係唔覺,好似有個局長叫乜乜剛。。。公仔箱論壇5 q3 y% C7 a" w6 o$ G% {6 \
Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-20 01:09 PM
+ g8 v7 F* X( {

% E* X3 _! H2 x5 k/ b, Ewww.tvboxnow.com半年後回來了tvb now,tvbnow,bttvb1 u) q: ?" F+ i5 D' G
你說什麼局長