返回列表 回復 發帖
我中意煎pan戴眼鏡多D!佢戴上眼鏡好睇好多
/ D4 t" d0 W. M2 I公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb0 F0 }, F" l) I* f
真係順眼啲架呵.........公仔箱論壇0 K6 e/ o6 z9 r' F8 j; W0 G; f$ F
leekwoklam 發表於 2014-3-22 03:18 PM
睇咗6集《叛逃》,認真留意,真係發覺佢有小小豆豉眼 。大大真好眼
本帖最後由 timmaxsing 於 2014-3-27 02:20 AM 編輯 1 s4 Z6 c) q- J0 A0 T! {$ O9 E* K

& Z$ A/ m8 r: k% i: ~6 U& A
tvb now,tvbnow,bttvb+ G- {6 S- C- u2 Z. M' K/ K

7 D& v8 c1 V/ u) t- j4 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com3 X2 j' u( \  J4 P' P9 w
係啊,我相信展鵬自已都會知,所以我真係建議無記少啲安非排佢做古裝。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" K7 I5 ?& \' {( h0 L( t

9 h2 J2 t# V/ T+ m0 M( LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。問大家一個I.Q.題吖,煎Pan做邊啲角色唔會比人批評眼細呢?
( M. d! J2 H: F8 l, ^" |) kleekwoklam 發表於 2014-3-26 01:32 PM
做瞎人按摩治療師一定唔會比人話,佢一定會戴黑超!

評分次數

• timmaxsing

總之佢做乜角色都好, 千祈唔好唔戴眼鏡, 仲要係有框眼鏡喎, 無框都係好唔順眼. 其實佢就算做盲人都係唔係咁順眼架, 因為佢對眼嘅輪廓可能戴眼鏡太耐搞到好似變咗少少形咁架! 點解要戴有框眼鏡就係因為佢對眼嘅輪廓囉 ...tvb now,tvbnow,bttvb; p9 U* s. ?: \3 S' b# L" @8 p  P
大文細佬 發表於 2014-3-28 12:42 AM
完全鑽同大佬的獨特見解
3 X$ V  C# W" t( u

) w, b& M+ {& B, fwww.tvboxnow.com啱嘞! www.tvboxnow.com1 T/ ?, {) `! A- [+ u3 ]& E1 _

6 ]& ?' k6 r/ Y$ f, A4 b我又想問多一題,如果係古裝劇呢?邊一類/一個角色最啱煎Pan呢?4 F8 {4 f. a# ~
leekwoklam 發表於 2014-3-27 04:11 PM
大文大佬話愛新覺羅·溥儀,睇[我的前半生]裡的圖片溥儀的确係戴眼鏡。
% I. z' X! b& h; J7 V9 H又或者做皇帝例如秦始皇、周武王之类,起馬佢眼前有块亷庶住
$ X, {: ~' T4 B) k& X! Ywww.tvboxnow.com
( B' M5 A$ {7 k6 {- v2 Y3 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123都好有見地喎,幾好,請收獎。& p( a2 r8 h/ }; n9 v2 S

/ O2 h2 q! N0 `公仔箱論壇仲有無其他會員參加,個遊戲未完架,繼續提名一啲適合展鹏做又唔怕比人話佢细眼嘅角色吖!( w$ {6 j7 o: t
tvb now,tvbnow,bttvb; W2 J; u% b0 y
你叫大文細佬佢做大佬真係非常啱,佢回帖好有心架。呀!你都好有心,多謝! ...www.tvboxnow.com8 B6 i* {/ x8 p, V" @7 @, o
leekwoklam 發表於 2014-3-28 02:01 PM
多謝大大獎勵 。咁啱呢個星期放假先可参加
0 w9 W- }5 X2 j/ `" W; {; B% E公仔箱論壇論壇學嘢,平時真係冇時间
( Q9 K) s# `, @" K+ ^9 g1 s  y% ~

$ _, X8 _( N: q6 s' t唔敢自稱大佬呀... 我當然想做大佬喇.. 威威嘛! 但我何得何能呀??? 都係平時鍾意睇下武俠小說同埋香港啲劇啫, 所以特別多理論.. 唔好見怪! 話時話吖, 依家睇緊香港嘅小說"紅Van"呀, 幾好睇喎. 未睇一定要 ...
5 y9 Y* M- V" i: Z. U+ f# aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-3-28 11:46 PM
大大自稱細佬但大大D獨特見解真係神級大佬 。我都好錘意睇武俠小說同港劇但平日冇物時间,錯失好多精彩節目