返回列表 回復 發帖
講懲教署嘅劇較少再加上係台慶劇應該唔錯呱,睇下點
www.tvboxnow.com: b+ ?8 U/ f1 ?. v0 ~
係呀,監獄劇向來都好睇嘅。
4 U+ T3 Z* k4 W0 j- Ywww.tvboxnow.com噢,又令我想起經典美劇Prison Break,雖然《再戰明天》應該冇越獄嘅橋段,當年Prison Break熱播時mnb1123你可有追看?
9 D  `( R3 N& e* J5 \tvb now,tvbnow,bttvb29510209 h( }7 t" C0 O" R3 n
2951021www.tvboxnow.com& Z$ N8 {' Z# x$ r# U- P) ~
2951022 ...
/ Z; T9 B' J( B- U9 fleekwoklam 發表於 2014-10-2 04:10 PM
, J  L- n4 a0 G1 t: C# dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。冇啊,淨係睇過几集啫。記得好似5-6年前嘅事。當時几乎日日做足10個鐘,加上揸2個鐘頭車响來回交通上 ,返到屋企己散晒。好彩鬼佬公司每星期做五日,
) r# l( O7 i2 O; ?. R2 I& E超遇四十個鐘,每個鐘X1.5都几和味 希望《再戰明天》就算冇Prison Brea咁正但都唔好令人失望,期待著
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
5 K: W5 J* H1 `# u( O. BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
  l5 w$ W' \2 U7 k) FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲有心穎BB阿大佬
: ]$ p2 {1 B2 D- P公仔箱論壇2954355www.tvboxnow.com8 q" |  N/ h+ G. X, r! D7 q
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
& _# o0 ^* q) `0 ^1 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
2 k; R$ H, J9 F1 ]1 e/ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
2951828 你戰佢戰,個個都在戰
5 f+ G+ d7 m% t4 Ctvb now,tvbnow,bttvb
' [. \) o" \( B/ etvb now,tvbnow,bttvb14/10/214  「忘年戀」太多,削弱有趣劇情 [1/2]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) F7 a* C  E' Y7 G' a& j' D3 c
啱啱喺隔離話完《大藥坊》只係copy過往《茶是故鄉濃》系列成功嘅方程式但越睇越悶。
) U0 O. t! M* m! L  U. gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 c0 Z# m& O! b* m: v  x% L
呢種感覺好快蔓延到《再戰明天》,唔係話本劇抄 ...
: w: }$ n: T9 G% L, ytvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-29 01:37 PM
& C& ]: E6 Y: a1 X4 Stvb now,tvbnow,bttvb企係無記班編劇.編導嘅立場叔侄、父女戀真係小兒科,現實社會有82歲娶28歲。但作為觀眾嘅我哋一套劇咁多「忘年戀」真係有D頂唔順
監倉戲,環境太新淨,地方太乾淨,空氣又流通,自由自在有間房可以擺吓私人嘢,定時定候有人派飯,得閒可以睇吓書,照道理監房仲會有電視睇,獨立廁所,如果中五重讀生想搵個靜靜地的地方讀書,戲中的監獄係一個唔錯的選擇,唔 ...5 U/ c+ k; N" y
金田Sam 發表於 2014-10-15 02:51 AM
. r$ q* X! R! R, U金田兄一語道出呢套劇嘅`精彩'之處。我諗呢套劇應改名為:「忘年戀之一一畸戀明天」
tvb now,tvbnow,bttvb1 Q2 Q5 b" l* z2 ?3 q3 R+ [7 x

# q, @* V, t5 k! |# ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑
/ u4 K% `; `) }( W7 U$ y6 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-17 12:51 AM
& r' G8 o8 x6 T, J" S( gBB拖住個行李喼論論盡盡、鳥烏龍龍出場都几搞笑同跨張 但我比較中意呢D搞笑輕松嘅劇
3 m5 ?( a$ q7 Ytvb now,tvbnow,bttvb
/ j) v% q1 d; G) y* e唔知係咪《學是學非》train得多,心穎做啲開心搞笑情節幾好睇。公仔箱論壇, ^  u$ b) Q) n- p  F
2961768" x* a& A& a" ]4 U/ b. {
leekwoklam 發表於 2014-10-17 03:50 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# s% k/ X6 A9 y. @
肯定係《學是學非》train得多。記得四個是非精上森美、小儀嘅千奇百趣玩HIGH D做嘉賓搞到我笑到眼水都標埋

評分次數

• timmaxsing

2 [' k: u; G3 j# j4 wwww.tvboxnow.com
0 _6 U' u, o  ptvb now,tvbnow,bttvb我都好鍾意佢地四個女仔8 q) F6 ^0 k8 I3 e  }
大文細佬 發表於 2014-10-21 12:27 AM
8 d* P; P0 [* y% h* d0 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇第十集心穎被Q記罰完在雨中同哥哥文上升果段對話真係好感動,雖然仲有進步空間,對一個新人來講已非常之好,起碼感動到我
本帖最後由 mnb1123 於 2014-10-22 01:44 PM 編輯 公仔箱論壇% x7 N4 S" N1 d0 J; r
: w" F- U. S4 g6 ]
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" D3 d! m/ }+ [, M$ O

! M9 ^3 a0 a; g. P0 J. p+ hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過呢套劇開始好似無乜好講添.. 希望跟住會好啲喇... 老表好好笑呀
5 t3 s9 w, c- H! Ktvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-22 12:57 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 T9 f( r- }" A8 g/ m% Z& o4 M
係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫
/ L/ ]3 \0 N: G/ Iwww.tvboxnow.com
* S+ }( e6 \( c" l& @3 i# wtvb now,tvbnow,bttvb, i' b0 r1 _5 ^
咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?

評分次數

• timmaxsing

近排比較忙,有几集仲沒睇,看來呢個周末要追返晒